Greenpeace România recrutează voluntari în Galați

0

 Greenpeace România recrutează voluntari în municipiul Galați în perioada 24 septembrie-10 octombrie 2012. Întâlnirea introductivă cu persoanele înscrise va avea loc în Galați, pe 17 octombrie. Înscrierile se fac pe site-ul Greenpeace (www.greenpeace.ro) la secțiunea „Implică-te”, prin completarea formularului on-line.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Voluntarii Greenpeace se implică în activități precum: strângerea de semnături, participarea la evenimente, organizarea de prezentări în școli, proiecții de film, distribuirea de materiale informative, realizarea de traduceri și altele, în funcție de disponibilitatea fiecăruia.

Ce trebuie să știe persoanele care vor să se înscrie pentru voluntariat:

-să fie dedicate protecției mediului alături de Greenpeace.

-să fie bine informate cu privire la obiectul de activitate și campaniile Greenpeace (atât campaniile internaționale cât și cele derulate în România);

-să aibă un puternic  spirit de echipă și să fie comunicative;

-să nu aibă o atitudine discriminatorie și să nu fi participat la activități violente;

Atenție: persoanele afiliate politic (care dețin funcții politice sau sunt membre ale oricărui partid) nu pot deveni voluntari Greenpeace.  

Greenpeace este o organizație independentă, care folosește mijloace creative și non-violente pentru a expune probleme globale de mediu și pentru a determina adoptarea unor măsuri pentru un viitor verde și pașnic.

În România, Greenpeace este prezentă din anul 2007, și derulează următoarele campanii: protejarea pădurilor, campania împotriva schimbărilor climatice, campania împotriva energiei nucleare, campania pentru agricultură sustenabilă și pentru protejarea oceanelor.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează