Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Greenpeace România recrutează voluntari în Galați

0

 Greenpeace România recrutează voluntari în municipiul Galați în perioada 24 septembrie-10 octombrie 2012. Întâlnirea introductivă cu persoanele înscrise va avea loc în Galați, pe 17 octombrie. Înscrierile se fac pe site-ul Greenpeace (www.greenpeace.ro) la secțiunea „Implică-te”, prin completarea formularului on-line.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Voluntarii Greenpeace se implică în activități precum: strângerea de semnături, participarea la evenimente, organizarea de prezentări în școli, proiecții de film, distribuirea de materiale informative, realizarea de traduceri și altele, în funcție de disponibilitatea fiecăruia.

Ce trebuie să știe persoanele care vor să se înscrie pentru voluntariat:

-să fie dedicate protecției mediului alături de Greenpeace.

-să fie bine informate cu privire la obiectul de activitate și campaniile Greenpeace (atât campaniile internaționale cât și cele derulate în România);

-să aibă un puternic  spirit de echipă și să fie comunicative;

-să nu aibă o atitudine discriminatorie și să nu fi participat la activități violente;

Atenție: persoanele afiliate politic (care dețin funcții politice sau sunt membre ale oricărui partid) nu pot deveni voluntari Greenpeace.  

Greenpeace este o organizație independentă, care folosește mijloace creative și non-violente pentru a expune probleme globale de mediu și pentru a determina adoptarea unor măsuri pentru un viitor verde și pașnic.

În România, Greenpeace este prezentă din anul 2007, și derulează următoarele campanii: protejarea pădurilor, campania împotriva schimbărilor climatice, campania împotriva energiei nucleare, campania pentru agricultură sustenabilă și pentru protejarea oceanelor.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.