Grădina Publică şi Parcul Rizer din Galaţi reabilitate! Piste de bicicletă, spații de joacă, spațiu verde!

0

Peste 4 milioane de euro pentru reabilitarea Grădinii Publice şi a Parcul Rizer din Galaţi

Cele 2 proiecte de modernizare sunt în valoare de peste 4 milioane de euro. Proiectele de reabilitare presupun înlocuirea dalelor de pe alei, plantarea mai multor specii de arbori, amenajarea a două parcări, modernizarea locurile de joacă precum și alte facilități.

Parcul Rizer se va amenaja pe o suprafaţă de 30.616 mp, proiectul cuprinzând, în afară de refacerea spaţiilor verzi, realizarea a două fântâni arteziene, un mic iaz, ce va fi traversat de un podeţ de lemn, o pistă pentru role, parcări, spaţiu de joacă pentru copii, un sistem de irigaţii semi-automat şi nu în ultimul rând un amfiteatru cu scenă cu tot, în aer liber, o „agora”, dar şi un spaţiu amenajat pentru diverse expoziţii în aer liber, scrie AGERPRES preluat de eurourbanism.ro

Grădina Publică este cea mai mare din municipiul Galaţi, cu o suprafaţă de 86.640 de mp, şi a fost înfiinţată la mijlocul secolului al XIX-lea (în 1846), fiind inclusă în lista monumentelor istorice, ca monument de artă peisagistică.

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează