GLIT Fest: Festival de Artă Urbană @ Moinești

0

GLIT Fest – Festival de Artă Urbană

GLIT FEST este un festival al culturii în natură și este un proiect dezvoltat de Asociația Grup Local de Inițiativă pentru Tineret, în perioada 31 august -2 septembrie, când Parcul Băi din Moinești se transformă într-o platformă de susținere a artei locale și nu numai.

GLIT Fest

Festivalul va fi o întâlnire în parc, cu prietenii, unde vom prezenta o serie de activități pentru iubitorii de muzică, artă, teatru, dans, ateliere de creație și dezvoltare personală.

Vrem să punem în valoare comunitatea artistică locală și să atragem publicul prin experimente culturale și abordări noi ale unor workshopuri de dezvoltare personala: public speaking, leadership, social media, fashion blogging etc.

Festivalul reprezintă un cadou pentru comunitate. Nu avem bilete, nici VIP, nici backstage. Toți avem acces la aceleași scene, activități sau artiști.

IMG_0505

Proiectul, gândit ca o alternativă gratuită de petrecere a timpului liber în aer liber, este realizat cu sprijinul Unității Administrative Teritoriale – municipiul Moinești, în parteneriat cu Leaders Foundation, Societatea Studenților în Medicină București, Liga Studenților Electroniști.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.