Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gaşca Zurli prezintă Turneul Naţional VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNĂ @Bacău

0

24 octombrie, ora 11.00, Casa de Cultură a studenților, Bacău

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România vine la Bacău, cu cel mai nou spectacol, Vreau pupic de noapte buna! Prietenii din Gașcă vin să se întâlnească cu toți copiii și părinții dornici de distracție, pe 24 octombrie de la ora 11.00, la Casa de cultură a studenților.

Afis general„Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoala-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața dă startul întregii zile și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul „Vreau Pupic de noapte bună” îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site-ul http://www.zurli.ro/vreau-pupic-de-noapte-buna/

Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor de luni până vineri între orele 09:00-16:00
Detalii casierie la tel: 0234.536.512, Dl. Ciprian Manta – 0758.105.695

și la magazinele partenere Eventim:

Orange Shop Bacau – Str. Nicolae Balcescu, nr. 1 A-B

Orange Shop Bacau Cora – Str.Milcov, nr.2-4, Galeria Cora

Preț bilet: 25 Ron – cat. III, 35 Ron – cat.II, 40 Ron – cat.I

*Dacă un adult ține un copil în brațe, plătește un singur bilet.

*Dacă rămân bilete nevândute, acestea se vor găsi la intrare cu aprox. o oră înainte de spectacol.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.