Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALAȚI: Vino la Bazarul Fundaţiei Cuvântul Întrupat și susține un copil să meargă la școală

0

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită la bazar caritabil în Valea orașului, pe strada Dogăriei – 111, în Galați. Vineri, 13 mai, între orele 14.00-18.00, și sâmbătă, 14 mai, de la 9.00 la 13.00, ne deschidem porțile și vă așteptăm să vă alegeți haine, încălţăminte, cărți, jucării şi alte lucruri utile, pentru voi sau pentru cineva drag.

afis bazar

Scopul acţiunii este dublu: ecologic și social. Încurajăm diminuarea risipei şi a consumerismului, prin reutilizarea produselor care pot fi încă folosite. Fondurile strânse la bazar vor fi folosite pentru susținerea activităților cu copiii din Centrul Comunitar ”La vale”. Aici sunt sprijiniți în fiecare zi peste 40 de copii de vârstă școlară, din familii vulnerabile, pentru a continua școală și a avea o îngrijire mai bună. Astfel, copiii primesc sprijin specializat la lecții, masă caldă de prânz, se spală, participă la ateliere de artă și de lectură, învață să folosească responsabil un calculator, să lucreze în grădină, se joacă.

Mai mult decât atât, anul acesta ne dorim să implicăm în aceste activități și voluntari vârstnici. În acest fel, seniorii din comunitatea noastră au șansa să-și folosească abilitățile și experiența de viață pentru a fi de ajutor copiilor aflați în dificultate.

Vă încurajăm, aşadar, să ieşiţi la o plimbare în Valea oraşului şi să ne vizitaţi bazarul. Pentru o donație modică, veţi avea ocazia să vă alegeţi lucruri frumoase și, în acelaşi timp, să susțineți un copil vulnerabil să aibă parte de sprijin ca să continue școala, iar un bunic izolat să redescopere bucuria de a trăi, de a fi activ și de folos celor din jur.

Să ajuţi e mai simplu decât am putea crede! Vă aşteptăm cu drag!
Evenimentul este organizat cu sprijinul Fundației Comunitare Galați.

facebook.com/cuvantul.intrupat

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.