GALAȚI: Vernisajul expoziției „CURAJUL DE A FI ALTFEL!”, dedicată parașutismului gălățean

0

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galați, în parteneriat cu Aerial Club, vă invită vineri, 5 iunie 2015, ora 1200, la vernisajul expoziției „CURAJUL DE A FI ALTFEL!”, dedicată parașutismului gălățean.

Afis
Expoziția, organizată de muzeograf Adrian Adamescu, prezintă echipamente și accesorii folosite de parașutiștii gălățeni, carnete de zbor, brevete, insigne, fanioane, diplome și cupe obținute în competițiile interne, alături de o colecție impresionantă de fotografii – document.
La vernisaj vor participa veterani ai sporturilor aeriene din Galați, București și din alte centre ale parașutismului românesc, sportivi aflați în activitate, piloți civili și militari, iubitori ai zborului.
Evenimentul va avea loc la Muzeul „Casa Colecțiilor”, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi. Expoziţia va rămâne deschisă publicului larg pe tot parcursul lunii iunie.
Vă aşteptăm să onorăm împreună, tradiţia zburătorilor sub cupole de mătase la Dunărea de Jos!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează