GALAȚI Vernisaj fotoexpoziţia „Oameni şi locuri de pe cinci continente”

0

Vernisaj fotoexpoziţia „Oameni şi locuri de pe cinci continente”, de Vasile Diaconescu

miercuri, 18 iunie 2014, ora 13.00,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

expo oameni si locuri

Miercuri, 18 iunie 2014, ora 13.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea fotoexpoziţiei „Oameni şi locuri de pe cinci continente”, realizată de Vasile Diaconescu, un pasionat de fotografie care a imortalizat cu obiectivul aparatului său de fotografiat lumea de pe… cinci continente: Europa, Asia, Africa, America şi Australia.

Vizitatorii vor putea vedea 80 de fotografii inedite, cu oameni şi locuri de pe continentele amintite, pe care autorul le-a vizitat de-a lungul timpului.

Vasile Diaconescu s-a născut la Iaşi, pe 8 martie 1957. Este absolvent al Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii a Institutului Polithenic Iaşi. De ceva vreme este stabilit în Italia. Pasiunea pentru fotografie l-a acaparat călătorind prin diverse colţuri ale lumii, Vasile Diaconescu având la activ două expoziţii personale: una la Botoşani (2013) şi cealaltă la Iaşi (2014).

Fotoexpoziţia „Oameni şi locuri de pe cinci continente”, de Vasile Diaconescu, poate fi vizitată la Complexul Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi în perioada 18 iunie – 18 octombrie 2014. Vă aşteptăm !  

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.