GALAȚI Vernisaj fotoexpoziţia „Oameni şi locuri de pe cinci continente”

0

Vernisaj fotoexpoziţia „Oameni şi locuri de pe cinci continente”, de Vasile Diaconescu

miercuri, 18 iunie 2014, ora 13.00,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

expo oameni si locuri

Miercuri, 18 iunie 2014, ora 13.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea fotoexpoziţiei „Oameni şi locuri de pe cinci continente”, realizată de Vasile Diaconescu, un pasionat de fotografie care a imortalizat cu obiectivul aparatului său de fotografiat lumea de pe… cinci continente: Europa, Asia, Africa, America şi Australia.

Vizitatorii vor putea vedea 80 de fotografii inedite, cu oameni şi locuri de pe continentele amintite, pe care autorul le-a vizitat de-a lungul timpului.

Vasile Diaconescu s-a născut la Iaşi, pe 8 martie 1957. Este absolvent al Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii a Institutului Polithenic Iaşi. De ceva vreme este stabilit în Italia. Pasiunea pentru fotografie l-a acaparat călătorind prin diverse colţuri ale lumii, Vasile Diaconescu având la activ două expoziţii personale: una la Botoşani (2013) şi cealaltă la Iaşi (2014).

Fotoexpoziţia „Oameni şi locuri de pe cinci continente”, de Vasile Diaconescu, poate fi vizitată la Complexul Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi în perioada 18 iunie – 18 octombrie 2014. Vă aşteptăm !  

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează