GALAȚI: Vernisaj expoziţia temporară „AFRICA”

0

Miercuri, 24 iunie 2015, ora 12.00,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Miercuri, 24 iunie 2015, de la ora 12.00, La Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul expoziţiei temporare „Africa”, manifestare organizată în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” Bucureşti şi cu dl. Jan Hagen, colecţionar privat de origine norvegiană.

web Africa

Expoziţia se doreşte a fi o incursiune pe continentul african, al doilea ca mărime de pe Terra (după Asia) şi cel mai populat de către specia umană dar şi de restul speciilor de vieţuitoare. Maniera de realizare este una inedită, cu diorame clasice, dar şi deschise, ce prezintă specii de maimuţe, carnivore mari şi mici, ierbivore rare, precum zebra lui Grévy, dar şi o serie de trofee ale unor exemplare deosebite de antilope. Totul este completat de puncte interactive, destinate tuturor categoriilor de vârstă şi concepute după ultimele tehnologii IT, cu aspecte legate de habitatele caracteristice Africii, precum savana, pădurea tropicală sau enigmatica lume a Madagascarului.

Expoziţia temporară „Africa” va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până în luna iunie 2016.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează