GALAȚI: Vernisaj expoziţia temporară „AFRICA”

0

Miercuri, 24 iunie 2015, ora 12.00,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Miercuri, 24 iunie 2015, de la ora 12.00, La Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul expoziţiei temporare „Africa”, manifestare organizată în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” Bucureşti şi cu dl. Jan Hagen, colecţionar privat de origine norvegiană.

web Africa

Expoziţia se doreşte a fi o incursiune pe continentul african, al doilea ca mărime de pe Terra (după Asia) şi cel mai populat de către specia umană dar şi de restul speciilor de vieţuitoare. Maniera de realizare este una inedită, cu diorame clasice, dar şi deschise, ce prezintă specii de maimuţe, carnivore mari şi mici, ierbivore rare, precum zebra lui Grévy, dar şi o serie de trofee ale unor exemplare deosebite de antilope. Totul este completat de puncte interactive, destinate tuturor categoriilor de vârstă şi concepute după ultimele tehnologii IT, cu aspecte legate de habitatele caracteristice Africii, precum savana, pădurea tropicală sau enigmatica lume a Madagascarului.

Expoziţia temporară „Africa” va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până în luna iunie 2016.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează