GALAȚI: vernisaj expoziţia de fotografie, carte poştală veche şi grafică

0

Vernisaj expoziţia de fotografie, carte poştală veche şi grafică „TRECUTUL UITAT…”,

vineri, 28 noiembrie 2014, ora 11.00 – Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

„Răsvan Angheluţă” Galaţi

Vineri, 28 noiembrie 2014, de la ora 11.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie, carte poştală veche şi grafică „TRECUTUL UITAT…”, eveniment organizat în colaborare cu Asociaţia „Galaţi, oraşul meu” şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Galaţi.

afis Trecut uitat 2014bbb

Expoziţia face parte din evenimentele dedicate Sărbătorilor Galaţiului şi îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra degradării sistematice a clădirilor istorice din oraş, aspect evidenţiat prin fotografii realizate de: George Nica, Iulia Kelt şi Gabriel Jinga. Domnul Costel V.Gheorghiu, cunoscut colecţionar, fotograf şi cineast amator, pasionat mai ales de istoria în imagini a Galaţiului, va prezenta o serie de cărţi poştale şi fotografii despre imobile importante ale oraşului, însoţite de informaţii bine documentate, constituite într-o antiteză a trecutului cu prezentul. Nu în ultimul rând, mai mulţi elevi de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” Galaţi, îndrumaţi de prof. Costel Corcăcel, vor transpune tematica expoziţiei în artă, cu ajutorul unor lucrări de grafică.

După vernisajul expoziţiei, publicul va avea ocazia să participe la o dezbatere publică, referitoare la istoria şi situaţia actuală a clădirilor de patrimoniu din Galaţi, care va avea loc în Sala Auditorium a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează