GALAȚI: vernisaj expoziţia de fotografie, carte poştală veche şi grafică

0

Vernisaj expoziţia de fotografie, carte poştală veche şi grafică „TRECUTUL UITAT…”,

vineri, 28 noiembrie 2014, ora 11.00 – Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

„Răsvan Angheluţă” Galaţi

Vineri, 28 noiembrie 2014, de la ora 11.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie, carte poştală veche şi grafică „TRECUTUL UITAT…”, eveniment organizat în colaborare cu Asociaţia „Galaţi, oraşul meu” şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Galaţi.

afis Trecut uitat 2014bbb

Expoziţia face parte din evenimentele dedicate Sărbătorilor Galaţiului şi îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra degradării sistematice a clădirilor istorice din oraş, aspect evidenţiat prin fotografii realizate de: George Nica, Iulia Kelt şi Gabriel Jinga. Domnul Costel V.Gheorghiu, cunoscut colecţionar, fotograf şi cineast amator, pasionat mai ales de istoria în imagini a Galaţiului, va prezenta o serie de cărţi poştale şi fotografii despre imobile importante ale oraşului, însoţite de informaţii bine documentate, constituite într-o antiteză a trecutului cu prezentul. Nu în ultimul rând, mai mulţi elevi de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” Galaţi, îndrumaţi de prof. Costel Corcăcel, vor transpune tematica expoziţiei în artă, cu ajutorul unor lucrări de grafică.

După vernisajul expoziţiei, publicul va avea ocazia să participe la o dezbatere publică, referitoare la istoria şi situaţia actuală a clădirilor de patrimoniu din Galaţi, care va avea loc în Sala Auditorium a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.