Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALATI: Vernisaj „EXPO FLORA – Flori la malul Dunării”,

0

Vernisaj „EXPO FLORA – Flori la malul Dunării”, ediţia a XVIII-a

Vineri, 14 iunie 2013, ora 12.00,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

     Vineri, 14 iunie 2013, ora 12.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea celei de a XVIII-a ediţii a manifestării “EXPO-FLORA, Flori la malul Dunării”.

Eveniment cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, EXPO-FLORA reuneşte în fiecare an instituţii publice şi firme private de specialitate, precum şi persoane particulare, toate iubitoare de frumos şi natură, dorind să prezinte publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematică florală, în care specialiştii instituţiei vor îmbina profesionalismul ştiinţific cu talentul decorativ-artistic.

“De fiecare dată, la EXPO FLORA, aducem frumuseţe şi culoare în sufletele celor care vin la muzeu. Florile fac parte din viaţa noastră şi vrem să le oferim gălăţenilor clipe frumoase alături de cât mai multe flori, ”, a declarat ing. Paul Lupoae, şef secţie Grădina Botanică.

Timp de trei zile florile vor fi vedetele muzeului, iar expozanţi din Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Baia Mare, Braşov, Bârlad, Craiova, Cluj-Napoca, Focşani, Bacău şi Pucioasa-Dâmboviţa vor încerca să dezvăluie vizitatorilor cât mai multe lucruri noi din acest domeniu al frumosului.

“Va fi un adevărat spectacol al florilor la cea de a XVIII-a ediţie a expoziţiei. Culoarea şi naturaleţea, sunt caracteristicile întregii manifestări şi suntem siguri că cei care ne vor vizita vor aprecia efortul pe care instituţia noastră îl depune de 18 ani în slujba publicului. Felicit secţia Grădina Botanică pentru persevernţa şi profesionalismul de care a dat dovadă în toţi aceşti ani”, ne-a declarat Emil Strungă, manager  al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

La vernisajul expoziţiei, publicul va avea parte de un scurt program artistic oferit de fanfara Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi şi corala de copii „Allegria”, coordonată de Silvia Niţă. Elevii de la Şcoala Gimnazială nr.29 Galaţi vor încheia programul cu o Paradă a Florilor, toţi copiii fiind costumaţi în… flori !

Trebuie amintit faptul că expoziţia este cu vânzare, publicul putând îmbina relaxarea unei vizite la muzeu cu bucuria de a oferi celor dragi un cadou : o floare frumoasă de la EXPO FLORA !

EXPO FLORA, ediţia a XVIII-a, se va desfăşura în perioada 14 – 16 iunie 2013. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va fi următorul: vineri 10.00 – 18.00, sâmbătă-duminică 10.00 – 20.00. Vă aşteptăm !

expo flora

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.