GALATI: Vernisaj „EXPO FLORA – Flori la malul Dunării”,

0

Vernisaj „EXPO FLORA – Flori la malul Dunării”, ediţia a XVIII-a

Vineri, 14 iunie 2013, ora 12.00,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

     Vineri, 14 iunie 2013, ora 12.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea celei de a XVIII-a ediţii a manifestării “EXPO-FLORA, Flori la malul Dunării”.

Eveniment cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, EXPO-FLORA reuneşte în fiecare an instituţii publice şi firme private de specialitate, precum şi persoane particulare, toate iubitoare de frumos şi natură, dorind să prezinte publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematică florală, în care specialiştii instituţiei vor îmbina profesionalismul ştiinţific cu talentul decorativ-artistic.

“De fiecare dată, la EXPO FLORA, aducem frumuseţe şi culoare în sufletele celor care vin la muzeu. Florile fac parte din viaţa noastră şi vrem să le oferim gălăţenilor clipe frumoase alături de cât mai multe flori, ”, a declarat ing. Paul Lupoae, şef secţie Grădina Botanică.

Timp de trei zile florile vor fi vedetele muzeului, iar expozanţi din Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Baia Mare, Braşov, Bârlad, Craiova, Cluj-Napoca, Focşani, Bacău şi Pucioasa-Dâmboviţa vor încerca să dezvăluie vizitatorilor cât mai multe lucruri noi din acest domeniu al frumosului.

“Va fi un adevărat spectacol al florilor la cea de a XVIII-a ediţie a expoziţiei. Culoarea şi naturaleţea, sunt caracteristicile întregii manifestări şi suntem siguri că cei care ne vor vizita vor aprecia efortul pe care instituţia noastră îl depune de 18 ani în slujba publicului. Felicit secţia Grădina Botanică pentru persevernţa şi profesionalismul de care a dat dovadă în toţi aceşti ani”, ne-a declarat Emil Strungă, manager  al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

La vernisajul expoziţiei, publicul va avea parte de un scurt program artistic oferit de fanfara Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi şi corala de copii „Allegria”, coordonată de Silvia Niţă. Elevii de la Şcoala Gimnazială nr.29 Galaţi vor încheia programul cu o Paradă a Florilor, toţi copiii fiind costumaţi în… flori !

Trebuie amintit faptul că expoziţia este cu vânzare, publicul putând îmbina relaxarea unei vizite la muzeu cu bucuria de a oferi celor dragi un cadou : o floare frumoasă de la EXPO FLORA !

EXPO FLORA, ediţia a XVIII-a, se va desfăşura în perioada 14 – 16 iunie 2013. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va fi următorul: vineri 10.00 – 18.00, sâmbătă-duminică 10.00 – 20.00. Vă aşteptăm !

expo flora

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează