Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galaţi: Şcoala de Vară „Paşi prin lumea păsărilor”

0

Şcoala de Vară „Paşi prin lumea păsărilor” – ediţia a VI-a,
14 – 16 iulie 2016, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

În perioada 14 – 16 iulie 2016, secţia Muzeu din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi organizează cea de a VI-a ediţie a Şcolii de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor”, un program de vacanţă cu activităţi teoretice şi practice, având ca scop cunoaşterea diversităţii speciilor de păsări care populează spaţiile verzi din Galaţi, a metodelor de observare şi identificare a păsărilor cu ajutorul instrumentelor optice dar şi după cântecul lor, şi nu în ultimul rând formarea unor deprinderi ecologice de protecţie a mediului înconjurător.

pasari 2

La această şcoală de vară vor participa 20 elevi de clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” Galaţi, unde vor afla informaţii utile despre lumea înaripatelor, respectiv comportamentul păsărilor, migraţia, hrănirea, cântecul, reproducerea acestora, dar chiar şi superstiţii şi mituri despre păsări. De asemenea, eleveii vor efectua şi activităţi practice pentru în Grădina Botanică, unde vor observa păsările arboricole, şi în zona ariei naturale protejate Balta Tălăbasca din comuna Tudor Vladimirescu, pentru a observa păsările acvatice şi semiacvatice cu ajutorul binoclului.

Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi
telefon 0236.411898, web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.