GALAȚI: Şcoala de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor”

0

Şcoala de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor” – ediţia a V-a
Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii « Răsvan Angheluţă » Galaţi, 14 – 17 iulie 2015

media scoala 2015

În perioada 14 – 17 iulie 2015, secţia Muzeu din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, organizează cea de a V-a ediţie a Şcolii de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor”, un program de vacanţă cu activităţi teoretice şi practice, având ca scop cunoaşterea diversităţii speciilor de păsări care populează spaţiile verzi din Galaţi, a metodelor de observare şi identificare a păsărilor cu ajutorul instrumentelor optice dar şi după cântecul lor, şi nu în ultimul rând formarea unor deprinderi ecologice de protecţie a mediului înconjurător.
Trebuie menţionat faptul că numărul de locuri la Şcoala de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor” este limitat la 20 de copii. La activităţi pot participa elevi din clasele I – VIII, iar cei care vor să se înscrie trebuie să sune la secretariatul instituţiei, 0236-411898, în perioada 1 – 10 iulie 2015, unde pot lua legătura cu coordonatoarea proiectului, biolog Viorica Atodiresei. Taxa de participare este preţul de intrare la muzeu, respectiv 1,5 lei / zi.
În cadrul acestui proiect educaţional elevii pot testa profesia de cercetător ştiinţific şi nu în ultimul rând pot afla informaţii utile despre lumea înaripatelor, cum ar fi: comportamentul păsărilor, migraţia, hranirea, cântecul, reproducerea, chiar şi superstiţii şi mituri despre păsări. Pe parcursul celor 4 zile elevii vor participa atât la activităţi teoretice cât şi la activităţi practice pe Faleza Dunării şi în Grădina Botanică.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează