Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALAȚI: Şcoala de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor”

0

Şcoala de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor” – ediţia a V-a
Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii « Răsvan Angheluţă » Galaţi, 14 – 17 iulie 2015

media scoala 2015

În perioada 14 – 17 iulie 2015, secţia Muzeu din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, organizează cea de a V-a ediţie a Şcolii de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor”, un program de vacanţă cu activităţi teoretice şi practice, având ca scop cunoaşterea diversităţii speciilor de păsări care populează spaţiile verzi din Galaţi, a metodelor de observare şi identificare a păsărilor cu ajutorul instrumentelor optice dar şi după cântecul lor, şi nu în ultimul rând formarea unor deprinderi ecologice de protecţie a mediului înconjurător.
Trebuie menţionat faptul că numărul de locuri la Şcoala de vară de ornitologie „Paşi prin lumea păsărilor” este limitat la 20 de copii. La activităţi pot participa elevi din clasele I – VIII, iar cei care vor să se înscrie trebuie să sune la secretariatul instituţiei, 0236-411898, în perioada 1 – 10 iulie 2015, unde pot lua legătura cu coordonatoarea proiectului, biolog Viorica Atodiresei. Taxa de participare este preţul de intrare la muzeu, respectiv 1,5 lei / zi.
În cadrul acestui proiect educaţional elevii pot testa profesia de cercetător ştiinţific şi nu în ultimul rând pot afla informaţii utile despre lumea înaripatelor, cum ar fi: comportamentul păsărilor, migraţia, hranirea, cântecul, reproducerea, chiar şi superstiţii şi mituri despre păsări. Pe parcursul celor 4 zile elevii vor participa atât la activităţi teoretice cât şi la activităţi practice pe Faleza Dunării şi în Grădina Botanică.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.