Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galaţi, Proiectul educaţional „Follow the stars”

0

Proiectul educaţional „Follow the stars” 29 – 31 mai 2017, Observator Astronomic, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

În perioada 29 – 31 mai 2017, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi se va derula proiectul educaţional „Follow the stars – Urmăreşte stelele”, care este finanţat prin programul YouthBank, coordonat de Fundaţia Comunitară Galaţi.  În fiecare zi, din perioada menţionată, între orele 18.00 – 21.00, în Sala Auditorium din cadrul instituţiei se vor desfăşura cursuri de astronomie, după care se vor face observaţii astronomice, până la ora 23.00, dacă cerul va fi senin.  Acest proiect are ca grup ţintă elevii de liceu din oraşul Galaţi. Unele cursuri de astronomie vor fi susţinute chiar de elevi de liceu, membri ai Astroclubului “Călin Popovici”, principalul program educaţional al Observatorului astronomic din cadrul instituţiei muzeale gălăţene.

„Follow the Stars” va fi coordonat de Ovidiu Tercu, de la secţia Planetariu-Observator Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

afis Fallow the Stars 2017b

Participarea la aceste cursuri este gratuită. Pentru înscrieri, cei interesaţi trebuie să depună o cerere online, folosind acest link: https://goo.gl/forms/oYMubRpaVi3bbGRT2 .

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Telefon: 0236-411898, e-mail: contact@cmsngl.ro

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.