Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galați: Lansare apel proiecte pentru ediția a doua a Fondului Științescu

0

Pe 24 Mai 2019, Fundația Comunitară Galați lansează cea de-a doua ediție a Fondului Științescu și anunță apelul pentru înscriere proiecte. De asemenea, toți cei interesați sunt invitați să participe la discuții, în cadrul unui eveniment de lansare, pe data de 24 Mai, la orele 16:00, Club ArcelorMittal, unde se va prezenta procesul de aplicare și evaluare și ghidul de finanțare.

Sunt încurajați să aplice: organizațiile non-guvernamentale (inclusiv asociații și ligi studențești, asociații de părinți, asociații ale școlii), grupurile de inițiativă, profesorii, elevii, studenții și orice persoană care este pasionată de științe.

Sunt așteptate proiecte:

  • creative și inovative
  • interdisciplinare
  • care implică activ elevii în proiectele desfășurate și, ideal și în echipa de proiect
  • care dezvoltă abilități practice elevilor mai degrabă decât transmiterea de informații

Valoarea unui proiect pentru unul din obiectele de studiu poate fi între 5.000 și 10.000 leiProiectele interdisciplinareprimesc puncte suplimentare în evaluare și un buget suplimentar (multiplu de 5.000, în funcție de numărul disciplinelor implicate și de valoarea totală a Fondului).

 

Valoarea totală a Fondului Științescu Galați va fi anunțată odată cu proiectele câștigătoare.

 

În perioada 24 Mai – 10 Iunie sunt așteptate ideile de proiecte, iar pentru cele mai bune idei de proiect , se vor oferi consultații pentru aplicația completă ( 11 iunie – 31 iulie ). Mai multe detalii sunt disponibile pe: https://galati.stiintescu.ro/

 

Fondul Științescu Galați este implementat de Fundația Comunitară Galați împreună cu partenerii săi locali și în parteneriat cuRomanian-American Foundation, care va dubla suma strânsă din comunitate, în limita a 12.000$DAMEN își continuă sprijinul financiar pentru Fondul Stiințescu, contribuind în calitate de Partener PLATINUM, alături de CRIOMEC, partener BRONZE.

 

Fondul disponibil în prima ediție Științescu a fost de  76.000 RON, din care s-au finanțat 9 proiecte, în funcție de bugetul solicitat de aplicanți.

Fundația Comunitară Galați Susține transformarea comunității prin implicarea potențialului uman și a resurselor locale. Organizația aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a crea comunități în care să ne simțim ca acasă. În cei 4 ani de la înființare, a finanțat zeci de proiecte/burse și a pus în mișcare Galațiul generos, prin programe precum ”Semimaraton”, ”Fondul de Burse” sau ”8 ore peste program”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.