GALATI: Invitatul lunii la Fundatia „Inima de Copil”, Marti 26.01.2016, ora 09.00

0

Fundatia “Inima de Copil va ureaza LA MULTI ANI!

Continuam si anul acesta la Fundatia “Inima de Copil” (Galati) seria de evenimente “Invitatul lunii” prin care dorim sa aducem in fata copiilor nostri de la Centrul de Zi “Teodora” modele de viata, povesti ale unor oameni care au reusit in viata cu forte proprii iubind ceea ce fac pentru a le oferi celor mici inspiratie si pentru a le arata ca poti reusi daca iti doresti cu adevarat, pentru a le largi orizontul de cunoastere.

Povestile personale sunt cele care au impactul cel mai mare.
Astfel, printre invitatii de anul trecut ii putem enumera pe domnul Gabriel Ursan-blogger, Viorel Baciu-caricaturist, Dorina Ursu-nutritionist, Corina Selaru Dumitriu-make-up artist.
Evenimentul se desfasoara pe cat posibil, lunar, in functie de activitatile programate la Centrul de Zi si de perioadele de vacanta ale copiilor.

In perioada urmatoare vom desfasura campania pentru directionarea a 2% din impozitul pe profit. Mai multe detalii se gasesc aici:
http://inimadecopil.ro/index.php/modules-menu/2-la-suta

Fundatia „Inima de Copil” este infiintata in decembrie 1996, de un grup de voluntari din Galati, Romania.
Programele fundatiei se adreseaza copiilor si familiilor in dificultate imbunatatind calitatea vietii lor.
Serviciile sociale oferite previn abandonul scolar, ofera terapie si recuperare pentru copii cu dizabilitati, integrare sociala pentru tineri si familii.
In cei 19 ani de activitate, peste 15.000 de copii, tineri, familii in dificultate au beneficiat de activitatile organizatiei.

Incepem acest an cu un invitat special: Doamna Angela Baciu – poet, publicist.
Domnia Sa a acceptat invitatia de a participa la actiuni cu copiii nostri, va citi poezii si povesti, va veni cu carti si idei noi.

Va asteptam la sediul fundatiei, la intalnirea cu scriitoarea Angela Baciu, in data de 26 februarie 2016, ora 09.00.
dba80e82-a282-41cf-bf40-6add30004049

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.