Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galați: Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită la Ziua Porților Deschise

0

Fundația Cuvântul Întrupat vă invită miercuri, 19 octombrie, între orele 14.00 și 16.00, la Ziua Porților Deschise. Vă așteptăm să ne vizitați la sediul nostru din Galați, strada Dogăriei, nr. 111, și să aflați cine suntem, care sunt activitățile și proiectele noastre, cum ne implicăm în comunitate.

invitatie-ziua-portilor-deschise

”Noi ne aducem propria contribuție, alături de mulți alții care realizează astăzi lucruri frumoase în și pentru orașul nostru; mai ales pentru cei aflați în nevoie. Ziua Porților Deschise este o oportunitate pentru oricine vrea să înțeleagă mai bine ce facem noi și chiar să vadă o parte dintre lucrările copiilor. Este, de asemenea, o bună ocazie de a ne inspira unii pe alții cu privire la ceea ce putem face împreună pentru comunitatea noastră.” David Chronic, membru fondator Fundația Cuvântul Întrupat, coordonator regional Europa-Africa, Word Made Flesh

Pentru toți cei care ne vor vizita, am pregătit o expoziție de fotografii realizate de copiii de la Centrul Comunitar ”La vale”. În plus, veți avea posibilitatea să participați la un atelier de cusături, la unul de artă sau să vă jucați alături de copii, pe terenul de joacă.

Îi invităm să ne viziteze și pe cei care caută un spațiu și un context potrivit în care abilitățile, experiența și priceperea lor să fie folosite și puse în valoare prin implicare voluntară în activitățile cu copiii și nu numai.

Din 2001, Fundaţia Cuvântul Întrupat lucrează pentru un viitor mai bun pentru copiii vulnerabili, din familii afectate de sărăcie, de abuzuri, neglijare, analfabetism, de lipsa unui loc de muncă, de acces limitat la resurse şi oportunităţi. Susţinem zilnic aproape 60 de copii din Galaţi şi din comuna Tudor Vladimirescu pentru a continua școala și a avea o îngrijire mai bună. Promovăm parteneriatul, implicarea comunității și voluntariatul.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.