Galaţi: Fun Science – Profesorul trăsnit, cu Andreea M. Stoica

0

Fun Science – Profesorul trăsnit, cu Andreea M. Stoica

14 mai 2018, Sala Auditorium, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Luni, 14 mai 2018, cu începere de la ora 12.30, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc conferința “Fun Science – Profesorul trăsnit, cu Andreea M. Stoica”, care combină ştiinţa, teatrul şi distracţia într-un eveniment dedicat elevilor şi copiilor între 4 şi 14 ani.

Participanții vor descoperi, într-un mod interactiv și educativ, lucruri uimitoare despre ştiinţă şi de ce aceasta este importantă şi ne priveşte pe toţi ! “Profesorul Trasnit” le va capta atenția copiilor prin experimente științifice distractive, în care aceștia vor învăța fara sa realizeze că o fac: în timpul acesta ei se mișcă, strigă, încearcă diferite arome, își testează simțurile sau se joacă cu iluzii optice. Din program: pasta de dinţi pentru elefant, slime-ul pufos, bombele spumoase şi apa care seacă !

Andreea M.Stoica, fondator al SCIKIDS Romania, este unul dintre cei mai spectaculoşi promotori ai ştiinţei pentru copii şi adolescenţi din România și vine la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi pentru a crea câteva momente de magie “ştiinţifică” !

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Telefon: 0236-411898, e-mail: contact@cmsngl.ro

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.