Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALATI: Festivalul Elenismului din Romania

0

In cadrul unui proiect  initiat de Uniunea Elena din Romania si cofinantat de Directia  Relatiilor Interetnice si Ministerul CulturiiComunitatea Elena din Galati are onoarea sa organizeze anul acesta Editia a XIII a,

 
                               

Festivalului Elenismului din Romania.

Acesta se desfasoara sub egida Ambasadei Greciei la Bucuresti.
Acest festival se organizeaza anual, de fiecare data fiind gazduit  de o alta comunitate.
O data in plus, in anul acesta, importanta lui sporeste, datorita aniversarii  a 20 de ani de la infiintarea Ansamblului “Olympos” al Comunitatii Elene din Galati.
In perioada 24 – 26 octombrie 2013 va invitam la un regal al cantecului si dansului traditional grecesc si nu numai, deoarece din afis fac parte si alti invitati de marca din tara, dar si din strainatate.
Ce veti putea vedea la noi?
Vor evolua ansambluri ale tuturor comunitatilor  elene din Romania, ansambluri ale altor minoritati, trupe de dans si alte surprize.
Vor evolua pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Galati:
–         Ansamblul “Tihii Dunai” al Comunitatii Rusilor Lipoveni din Braila
–         Ansamblul “Cansu” al Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Techirghiol
Vor mai evolua si:
–         Ansamblul “Doina Covurluiului” al Centrului Cultural “Dunarea de Jos” Galati
–         Ansamblul “Estrada Copiilor” de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati
–         Un ansamblu de dans din Slovenia
–         Si un ansamblu – surpriza din Grecia
Spectacolele vor avea loc incepand cu dupa-amiaza zilei de 24.10.2013, ora 17.30 si vor continua  in zilele de25 si 26 octombrie  dimineata de la ora 10.00, si respectiv dupa-amiaza de la ora 16.00.
Va invitam cu mare drag sa  ne insotiti in aceste zile de sarbatoare, sa ne vedeti si sa ne cunoasteti traditiile in primitoarea sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati.
 
                “Speram si in acest an sa avem un public numeros, asa cum a fost de fiecare data, ne-am bucura sa onorati invitatia noastra si sa fim impreuna la aceasta mare sarbatoare. Comunitatea noastra este deschisa tuturor celor ce doresc sa ne cunoasca si sa ne fie alaturi. Multumim tuturor partenerilor nostri, colaboratorilor, mass-media si, mai ales membrilor comunitatii, impreuna sarbatorim astazi Comunitatea Elena.
 Tuturor, la multi ani!” ( Rodoclia Zamfiropol – Presedinte Comunitatea Elena Galati)
 
 
                “Va suntem alaturi si noi, echipa de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, asa cum am facut-o de fiecare data, fiind onorati si bucurosi sa fim gazdele acestui festival important pentru galateni. Comunitatea Elena este plina de oameni frumosi, generosi, deschisi ! Felicitari pentru tot ce faceti si va uram si noi La multi ani!” (Angela Baciu – scriitor, consilier cultural CCSG)

Va asteptam.

Intrarea libera!

Afis Festival Elen

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.