GALAȚI: expoziția Culorile Ortodoxiei

0

Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos Galați, organizează în parteneriat cu Ambasada Republicii Polone la București, un eveniment cultural de excepție: expoziția Culorile Ortodoxiei. Acțiunea pune în valoare repere, evenimente și tradiții din viața spirituală a Bisericii Ortodoxe din Polonia.

Expoziția este găzduită de Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos Galați, în sala de expoziții temporare, și va fi vernisată în data de 5 august 2015, în prezența Excelenței Sale, dl. Marek Szczygieł, ambasadorul Republicii Polone la București.

CULORILE

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează