Galați: Donații fără bani la „8 ore peste program pentru o cauză bună”, Ediția a IV-a

0

S-a întâmplat din nou noaptea albă a faptelor bune la Galați. Fundația Comunitară Galați în colaborare cu OpenHub a organizat pentru al patrulea an consecutiv evenimentul ”8 ore peste program pentru o cauză bună” vineri, 27 septembrie, între orele 18:00 și 02:00.

8 ore peste program pentru o cauză bună” – este o inițiativă generoasă începută în Olanda, care aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți și ne amintește că donațiile nu trebuie să fie mereu în bani.

Anul acesta, peste 50 de experti voluntari gălățeni, au rezolvat probleme de specialitate pentru 10 inițiative comunitare locale. Cu energia faptelor bune,  în echipe, experți din diverse domenii (marketing, IT, programare, comunicare, design web) au creat, de la pagini web, la elemente de identitate vizuală și strategii de promovare online și offline.

Ca urmare, 8 ONG-uri și 2 grupuri de inițiativă gălățene acum au cel puțin o problemă mai puțin. Mai exact iată care sunt rezultalele de o noapte de muncă, de după muncă, a experților voluntari:

  • Asociația Pro Natura Galati – Website și activare platformă de donații

  • New York Crew Galați– Website

  • Asociația Fantasticii Down – Website și logo

  • Asociația Family Hope Autism – Website

  • Grupul de inițiativă: Prieteni pentru Galati – Website

  • Grupul de inițiativă: Grow Up Galații – Campanie de comunicare online și offline

  • Palatul Copiilor din Galați – Website

  • A.C.T.O.R Vatra – Website

  • Asociația Rădășteanca – Website

  • Fundația Comunitară Galați – Campanie de comunicare online

A fost ca de Revelionul faptelor bune. Ne-am simțit grozav, acum avem website și e întotdeauna o mare uimire să vedem cât de mare este puterea lui împreună.” – Simona Pascal, membră a grupului de inițiativă, Prieteni pentru Galați.

Fiecare dintre noi deține resurse valoroase. De data aceasta ne-am bucurat de experți generoși care au făcut Galațiul cu 10 soluții mai bun.” – echipa FCG.

Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității, implicând resursele și potențialul uman local. Organizația aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a crea comunităţi în care să ne simţim ca acasă. În 4 ani, a finanțat zeci de proiecte și a pus în mișcare Galațiul generos, prin evenimente precum “Semimaraton”, “LemonAID” sau “8 ore peste program”.

OpenHub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentați ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară. Schimburi de experiență, traininguri, conferințe și workshop-uri cu speakeri specializați în domeniu, sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc Clubul Openhub din Galați.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.