GALAȚI: Conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore”

0

Conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore”

11 iunie 2015, ora 13.00, Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

web India 2015

       Joi, 11 iunie 2015, ora 13.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore”, susţinută de prof.univ. Carmen Gache de la Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi. În cadrul activităţii vor fi prezentate aspecte istorice, culturale şi din viaţa cotidiană a indienilor, precum şi informaţii privind conservarea biodiversităţii în instituţiile specializate din India, cum ar fi parcuri ZOO, grădini botanice sau Parcuri Naţionale.

Carmen Gache s-a născut la Galaţi şi în prezent este profesor universitar la Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi, având domenii de cercetare şi competenţă în: ornitologie – taxonomia, ecologia şi etologia păsărilor; zoologie – ecologia vertebratelor terestre; conservarea biodiversităţii în rezervaţiile naturale, în special în zonele umede din Moldova şi Dobrogea; conservarea  biodiversităţii în arii de interes avifaunistic; evaluarea impactului unor activităţi antropice asupra avifaunei şi ecosistemelor, în general; educaţia ecologică.

Trebuie amintit faptul că intrarea la conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore” din 11 iunie este gratuită.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează