GALAȚI: Conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore”

0

Conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore”

11 iunie 2015, ora 13.00, Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

web India 2015

       Joi, 11 iunie 2015, ora 13.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore”, susţinută de prof.univ. Carmen Gache de la Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi. În cadrul activităţii vor fi prezentate aspecte istorice, culturale şi din viaţa cotidiană a indienilor, precum şi informaţii privind conservarea biodiversităţii în instituţiile specializate din India, cum ar fi parcuri ZOO, grădini botanice sau Parcuri Naţionale.

Carmen Gache s-a născut la Galaţi şi în prezent este profesor universitar la Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi, având domenii de cercetare şi competenţă în: ornitologie – taxonomia, ecologia şi etologia păsărilor; zoologie – ecologia vertebratelor terestre; conservarea biodiversităţii în rezervaţiile naturale, în special în zonele umede din Moldova şi Dobrogea; conservarea  biodiversităţii în arii de interes avifaunistic; evaluarea impactului unor activităţi antropice asupra avifaunei şi ecosistemelor, în general; educaţia ecologică.

Trebuie amintit faptul că intrarea la conferinţa „Călător în India – un ornitolog în ţara lui Tagore” din 11 iunie este gratuită.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează