Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galați: Campanie Umanitară “MĂNUȘI CU DRAGOSTE”

0

Ce vrem să facem? Să ajutăm un grup de 100 de copii şi adolescenţi (cu vârste între 4 şi 18 ani) și cu ajutorul vostru să le facem o bucurie de MoșNicolae și  să le oferim: fulare călduroase, mănuși prietenoase, căciuliţe și ciorăpei (și ce mai puteți voi).

Cei ce vă pricepeţi la împletit şi croşetat, vă alăturaţi demersului nostru? Dacă fiecare dintre noi am face o pereche de mănuşi, sau un fular, o căciuliţă sau şosete groase, vă daţi seama câtă bucurie am aduce pe chipul copiilor??? Și chiar dacă nu  te pricepi la împletit, costă atât de puțin să faci un copil fericit. Totul e să vrei sa te implicit!

Detalii donații:

– Donațiile voastre se strâng până la data de 3 decembrie 2018.

– Vă așteptăm zilnic între orele 09.00 – 17.00 la  Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.

Inițiatori și coordonatori campanie: Angela Baciu & Ana Spînu

Organizatori: Casa de Cultură a Sindicatelor Galați si Cinema Prof.”Ioan Manole”.

Perioada campaniei: 3 octombrie – 3 decembrie 2018

Susține și tu Campania Umanitară  “Mănusi cu dragoste”!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.