GALAȚI: Bazar Caritabil de Toamnă

0

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită la Bazarul Caritabil de Toamnă

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită sâmbătă, pe 7 septembrie, între orele 09.00 şi 13.00, la Bazarul Caritabil de Toamnă, la sediul fundaţiei, pe strada Dogăriei – 111. Ca şi la prima ediţie a bazarului, puteţi alege haine, cărţi, încălţăminte şi alte lucruri utile, în schimbul unei donaţii minime.

„Încurajaţi de rezultatele primei ediţii, din iunie, în urma căreia am strâns suma necesară pentru participarea a doi copii la tabăra de vară, am decis ca Bazarul Caritabil să devină un eveniment periodic. Acţiunea noastră ţinteşte două scopuri: să prelungim durata de folosire a lucrurilor pe care fiecare dintre noi le are prin casă, dar nu le mai foloseşte, şi să strângem fonduri pentru rechizitele şi ghiozdanele celor 40 de copii şi adolescenţi de la Centrul Comunitar “La Vale”, ca şi pentru alţi copii din Valea Oraşului. În plus, este un eveniment al comunităţii la care este invitat oricine. Cu siguranţă veţi găsi lucruri care să vă placă şi vom putea, în acelaşi timp, să facem posibil, împreună, ca şi copiii vulnerabili să aibă cele necesare la început de an şcolar”, declară David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvântul Întrupat.

Aşadar, într-o sâmbătă de început de septembrie, numai bună de făcut o plimbare, vă aşteptăm să vă alegeţi lucruri frumoase şi utile şi să vă bucuraţi alături de noi pentru fiecare copil care în această toamnă va avea un ghiozdan nou-nouţ în locul celui rupt şi folosit ani la rând de fraţii mai mari.

afis bazar Cuvantul Intrupat

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează