Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALAȚI: Bazar Caritabil de Toamnă

0

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită la Bazarul Caritabil de Toamnă

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită sâmbătă, pe 7 septembrie, între orele 09.00 şi 13.00, la Bazarul Caritabil de Toamnă, la sediul fundaţiei, pe strada Dogăriei – 111. Ca şi la prima ediţie a bazarului, puteţi alege haine, cărţi, încălţăminte şi alte lucruri utile, în schimbul unei donaţii minime.

„Încurajaţi de rezultatele primei ediţii, din iunie, în urma căreia am strâns suma necesară pentru participarea a doi copii la tabăra de vară, am decis ca Bazarul Caritabil să devină un eveniment periodic. Acţiunea noastră ţinteşte două scopuri: să prelungim durata de folosire a lucrurilor pe care fiecare dintre noi le are prin casă, dar nu le mai foloseşte, şi să strângem fonduri pentru rechizitele şi ghiozdanele celor 40 de copii şi adolescenţi de la Centrul Comunitar “La Vale”, ca şi pentru alţi copii din Valea Oraşului. În plus, este un eveniment al comunităţii la care este invitat oricine. Cu siguranţă veţi găsi lucruri care să vă placă şi vom putea, în acelaşi timp, să facem posibil, împreună, ca şi copiii vulnerabili să aibă cele necesare la început de an şcolar”, declară David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvântul Întrupat.

Aşadar, într-o sâmbătă de început de septembrie, numai bună de făcut o plimbare, vă aşteptăm să vă alegeţi lucruri frumoase şi utile şi să vă bucuraţi alături de noi pentru fiecare copil care în această toamnă va avea un ghiozdan nou-nouţ în locul celui rupt şi folosit ani la rând de fraţii mai mari.

afis bazar Cuvantul Intrupat

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.