Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UPDATE: Gala Educației Gălățene 2020

0

UPDATE: 11 MARTIE 2020 În urma declarațiilor recente, în privința gestionării bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Gala Educației Gălățene, din data de 27 martie, se amână. Decizia de reprogramare a evenimentul este în acord cu măsurile de prevenție anunțate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, care privește atât evenimentele publice, cât și cele private, indiferent de locația acestora. Prioritatea noastră în acest moment este siguranța publicului gălățean și cel înconjurător, iar pentru aceasta vom lua toate măsurile necesare, fără să vă limităm din experiența evenimentului. Vom reveni cât de curând cu informații legate de susținerea Galei, până atunci vă încurajăm să urmăriți rețele de socializare și site-ul onedu.ro pentru actualizări.

Un nou concept a fost pornit anul acesta de către Comunitatea ONeduRomânia, eveniment ce dorește a premia implicarea în educație a elevilor, profesorilor, ONG-urilor și a fiecărei persoane care contribuie zilnic la un climat educațional mai bun. Dorința de a aprecia munca celuilalt poate fi realizată cu ajutorul nominalizărilor din cadrul Galei Educației Gălățene, fiind totul posibil cu ajutorul platformei online – gala.onedu.ro.

Gala Educației are loc pe data de 27 martie 2020 în cadrul Universității Danubius din Galați. Conceptul este la nivel național, cu scopul de a aduce împreună oamenii care aduc un plus valorilor educației, pentru a petrece o seară frumoasă, cu momente artistice și pentru a fi răsplătiți în urma muncii depuse.

Eroii din educație sunt persoanele ascunse care luptă pentru drepturi, pentru un sistem mai bun și pliat pe nevoile elevilor și care doresc să dezvolte abilitățile oamenilor din jur.

Gala Educației Gălățene are 6 categorii, însă ne place să le spunem noi oportunități de prietenii și colaborări:
1. Elev Super-Voluntar
2. Profesor Implicat
3. Școală Model (Consiliul Școlar al elevilor)
4. ONG Implicat
5. Elevul Olimpic
6. Super Proiectul

Comunitatea ONedu România este un grup de inițiativă la nivel național, creat cu scopul de dezvolta proiecte pliate pe nevoile elevilor, care au un impact în comunitatea educației. Din comunitate fac parte elevi și tineri, toți lucrând cu drag pentru toți colegii lor din România, toți cu un singur scop.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.