Gala “Drag de Iaşi”, primul eveniment caritabil al anului la Iași

0

Joi, 16 februarie 2012, începând cu ora 18:30, Hotelul Select va găzdui primul eveniment caritabil al anului, organizat de Fundaţia Comunitară Iaşi: Gala „Drag de Iaşi”, un regal al generozităţii, eleganţei şi bunului gust.

Fundaţia Comunitară Iaşi a pregătit invitaţilor săi momente de excepţie, concretizate şi printr-o licitaţie unică în Iaşi în care vor fi ofertate lucruri „de necumpărat”.

Iubitorii dansului vor avea oportunitatea de a licita pentru o cină cu Beatrice Rancea, directorul Operei Naţionale Române Iaşi, iar gurmanzii vor avea şansa de a învăţa trucuri de la maestrul Gigi Fedeleş, cunoscutul Cavaler Medieval. Admiratorii maşinilor de lux vor putea pleca acasă într-o mașină Lexus RX, cu şofer personal, care le va sta la dispoziţie o săptămână, iar managerii foarte ocupaţi vor primi sprijinul unei asistente personale. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele licitaţiei, căreia i se vor adăuga şi momente artistice.

Invitaţii se vor bucura de un întreg spectru al rafinamentului şi frumuseţii iar resursele financiare adunate prin intermediul licitaţiei vor fi utilizate în susţinerea performanţei tinerilor cu aptitudini înalte prin Fondul de burse al Fundaţiei Comunitare Iaşi, lansat prin colaborarea cu ROTALENT. Primele burse vor fi oferite celor 5 tineri nominalizaţi de ROTALENT, care au adus performanţa în domenii diverse şi au reprezentat Iaşul pe scenele naţionale şi din lume.

                  „Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii buni care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, în beneficiul întregii comunităţi, pentru susţinerea Iaşului, oraş de care vrem să fim mereu mândri”, au explicat reprezentanţii organizatorilor.

ROTALENT este prima asociaţie neguvernamentală pentru sprijinirea talentelor înfiinţată în România. Reuneşte psihopedagogi specializaţi în identificarea şi cultivarea talentelor, precum şi profesori care au îndrumat elevi excepţionali. ROTALENT a derulat programe internaţionale, având ca parteneri universităţi, şcoli şi centre de cercetare a creativităţii.

Cauza susţinută în cadrul Galei „Drag de Iaşi” şi catalogul licitaţiei sunt prezentate pe site-ul: www.dragdeiasi.ro

Web: www.fundatiacomunitaraiasi.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează