Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Inimă de Copil a pornit prima campania de sms recurent: “Susține un copil în școală”

0

Un copil educat este un copil salvat. Sub acest slogan a pornit Fundația Inimă de Copil prima Campania de sms recurent: “Susține un copil în școală”. Este o campanie de strângere de fonduri, de SMS, care are ca principal obiectiv prevenirea abandonului școlar și continuarea educației pentru 120 de copii, din Galați, Pechea și Tecuci, care provin din familii cu situație de risc social, a căror dezvoltare educativă sau personală este pusă în pericol.

Inimă de Copil își propune să-i susțină să rămână în școală, să-i ajute să-și îmbunătățească rezultatele școlare, să-i implice în diferite activități de educație non-formală, dar mai ales să-i încurajeze să-și dezvolte potențialul.

Acum au nevoie de NOI pentru a nu fi forțați să abandoneze școala.

De ce să trimiți sms?

Pentru că în fiecare an prea mulți copii din România abandonează școala sau merg la școală cu îmbrăcămintea ponosită, încălțăminte învechită și nu primesc nici măcar o masă caldă pe zi. Credem că ÎMPREUNĂ le putem schimba povestea!

 În Centrul nostru de zi și în programele de Școală după Școală, copiii primesc în DAR dreptul la copilărie și de a rămâne în școală. Toți sunt sprijiniți financiar, ajutați să-și îmbunătățească rezultatele școlare, participă la activități și sunt încurajați să-și dezvolte potențialul. Totul, numai după ce ne asigurăm că sunt hrăniți cum trebuie. Intervenția noastră în viețile lor este una pe termen lung, ani întregi, și de aceea avem nevoie de susținerea ta pe termen lung. Investim 175 de mii de euro, anual, pentru ca fiecare copil din programele noastre să aibă șansa la educație.

Ajută-i chiar acum! Trimite acum un sms la 8844 cu textul DAR, donează 2 euro lunar, iar un copil va fi mâine la școală datorită ție

Suma alocată pentru cauză este de 2 euro/lună. Pentru dezabonare, trimite mesajul DAR STOP la numărul 8844. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom România Mobile și Vodafone România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.