GALAȚI: Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită la bazar caritabil

0

 Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită sâmbătă, pe 23 mai, la un nou bazar caritabil. Vă așteptăm între orele 09.00-13.00, la sediul fundaţiei, pe strada Dogăriei – 111 (în apropierea Spitalului CFR). La bazar puteţi alege haine, cărţi, încălţăminte, jucării şi alte lucruri utile, în schimbul unei donaţii minime.

Afis bazar mai 2015

Scopul acţiunii este dublu: promovăm diminuarea risipei şi a consumerismului, prin reutilizarea produselor, şi încurajăm donaţiile din partea persoanelor din comunitatea noastră în beneficiul copiilor vulnerabili.

„La tabăra din vara aceasta ne dorim să participe 50 de copii vulnerabili, sprijiniți de-a lungul anului prin diverse proiecte ale Fundației Cuvântul Întrupat, iar fondurile strânse la bazar vor fi folosite în acest scop. Costurile pentru participarea unui copil la tabără sunt de aproape 600 de lei. Sperăm ca donațiile celor care ne vor vizita sâmbătă să ajute cât mai mulți copii să aibă oportunitatea de a petrece o săptămână în Munții Vrancei, în august”, declară David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvântul Întrupat.

Aşadar, sâmbătă nu doar vă alegeţi cu lucruri frumoase şi utile, pentru voi sau pentru cineva drag, ci, în acelaşi timp, contribuiți direct ca un copil vulnerabil să aibă parte de o experienţă unică, de neuitat.

www.cuvantulintrupat.com

facebook.com/cuvantul.intrupat

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează