Fundaţia Cuvântul Întrupat te invită să-i vizitezi standul la Târgul de Sfântul Andrei

0

 Pentru prima dată prezentă la o ediţie a Târgului de Sfântul Andrei, Fundaţia Cuvântul Întrupat îi aşteaptă pe gălăţeni la standul său cu genţi din material textil, lucrate în atelierul propriu. Vineri, pe 30 noiembrie, pe esplanada de la Potcoava de Aur, vizitatorii îşi vor putea alege geanta care li se potriveşte şi vor putea astfel să contribuie în mod direct la susţinerea copiilor şi adolescenţilor în dificultate din proiectele fundaţiei.

„Târgul reprezintă o dublă oportunitate care ne onorează: suntem alături de meşteri deosebiţi cu experienţă şi cu activitate notabilă şi, în acelaşi timp, aducem în atenţia gălăţenilor produsele noastre”, explică David Chronic, coordonator regional Europa-Africa Cuvântul Întrupat.

În ultimele luni ne-am propus să dezvoltăm activităţile atelierului: pe de o parte, să creştem rolul educativ al acestuia pentru tinerii cu care lucrăm, iar pe de altă parte să putem realiza produse care să ne ajute să susţinem astfel o parte din costurile Centrului Comunitar „La Vale”, unde sunt sprijiniţi zilnic 40 de copii şi adolescenţi.

„Una din fetele pe care le sprijinim şi care acum studiază în ultimul an de liceu, este implicată în atelier şi a început să înveţe diverse lucruri. Sperăm ca aceasta să o ajute să aibă într-o zi o slujbă stabilă şi să poată avea o viaţă mai bună. Posibilitatea de a le prezenta oamenilor la Târg genţile la realizarea cărora a contribuit este o încurajare importantă pentru ea”, Anca Briceac, instructor educator, responsabil atelier, Fundaţia Cuvântul Întrupat.

Fundaţia Cuvântul Întrupat este, din 2001, o unealtă pusă la dispoziţia oamenilor, prin care toţi cei care au această dorinţă pot acţiona pentru semeni ai noştri, copii, tineri şi familii aflate în dificultate, afectate de sărăcie şi marginalizare. Fiecare gălăţean care decide să doneze pentru a primi un produs lucrat de mâinile noastre susţine copiii în dificultate printre care lucrăm şi adolescenţii implicaţi în activităţile atelierului. Le mulţumi anticipat în numele acestora.

De asemenea, mulţumim pentru această oportunitate colaboratorilor noştri de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează