Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundaţia Comunitară Galaţi dă startul înscrierilor de proiecte pentru organizaţiile non-profit la cea de a patra ediție a SemiMaratonului

0

Gălățenii au dovedit, în cele trei ediţii anterioare, că SemiMaratonul este cea mai puternică platformă de strângere de fonduri prin alergare din Galați.

Fundaţia Comunitară Galaţi dă startul înscrierilor de proiecte pentru organizaţiile non-profit la cea de a patra ediție a SemiMaratonului, care va avea loc pe 28 mai 2017.

Dacă ai o idee care aduce binele în comunitatea gălățeană ești inviatat să te înscrii pe site-ul evenimentului www.semimaratongalati.ro până pe 27 aprilie 2017.

unnamed

Pentru înscriere ONG-urile sunt rugate să furnizeze următoarele date:

– denumirea proiectului
– descrierea proiectului (maximum 1.000 de semne), furnizând obiective SMART
– bugetul detaliat al proiectului
– descrierea activităţii organizaţiei (maximum 1.000 de semne)
– logo-ul organizaţiei şi/sau logo-ul proiectului în format vectorial, JPEG, TIFF
– datele de contact ale persoanei de legătură cu Fundaţia Comunitară Galaţi.
Bugetele proiectelor înscrise de organizaţiile non-profit trebuie să fie în limita a:
– 1.500 de lei, dacă organizaţia non-profit deponentă nu a mai participat niciodată la evenimentele Fundaţiei Comunitare Galaţi
– dublul sumei colectate de organizație la ultima ediție a SemiMaratonului.

Evaluarea și selecția proiectelor vor fi făcute de un juriu format din reprezentanți ai comunității, care vor alege cele mai bune proiecte locale trimise până la termenul limită.

Mult succes și inspirație!

Mai multe detalii privind înscrierea la SemiMaraton aici sau pe pagina de facebook a evenimentului.

Mulțumim alergătorilor, susţinătorilor, voluntarilor, ONG-urilor, instituţiilor şi companiilor gălățene care s-au alăturat evenimentului în 2016!
Sportul și filantropia au adus împreună peste 500 de alergători, peste 900 persoane prezente la eveniment, 150 de voluntari implicați în organizare, sponsori și instituții locale, care au sprijinit cu peste 30.000 lei 16 proiecte din comunitatea locală.

Înființată în 2015, Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității implicând resursele și potențialul uman activând astfel inițiative locale pentru dezvoltarea calității vieții în orașul Galați.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.