Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Comunitară Galați anunță prelungirea termenului de înscriere a scrisorilor de intenție pentru Fondul Științescu

0

Fundația Comunitară Galați anunță prelungirea termenului de înscriere a scrisorilor de intenție pentru Fondul Științescu. Termenul limită de depunere este 28.07.2017.

unnamed

Pe 21 și 27 iulie 2017, echipa Fundaţiei Comunitare Galați, va organiza sesiuni de coaching cu organizațiile, profesorii și echipele care au trimis sau urmează să trimită scrisori de întenție.  Astfel, ajutorul este oferit tuturor aplicanţilor, mai ales celor care au mai puţină experienţă cu astfel de programe de finanţare, să propună proiecte cât mai interesante, cât mai inovative şi mai ales fezabile. Discuțiile purtate vor explica orice nelămurire legată de procesul de aplicare şi vor pune echipele de proiect în legătură cu oameni resursă şi spaţii unde se pot desfăşura activităţile din cadrul proiectelor. Pe scurt, sesiunile ajuta aplicanții să ajungă mai repede de la stadiul de idee la un proiect educaţional cu scopul de a aduce mai aproape experiențele științifice în viața copiilor sau tinerilor.

unnamed (1)

Sesiunile de coaching au loc în baza programării telefonice la numărul de telefon 0740208269, Amalia Ene, amalia@fundatiacomunitaragalati.ro

Timpul alocat unei sesiuni este de 45 de minute iar acestea au loc în intervalul orar 10:00-16:00. Întâlnirile se vor desfășura la sediul Fundaţiei Comunitare Galați, din str. Portului, nr. 23, incinta Parcului de Soft.

Mai multe detalii: www.galati.stiintescu.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.