FOTOMARATON la Iasi / 09 octombrie 2010

0

Fotomaratonul este o „cursă fotografică”, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală: timp de 12 ore, fiecare fotomaratonist va realiza 12 fotografii cu 12 teme diferite, stabilite de către organizatori. La începutul (ora 09.00) şi la mijlocul (ora 15.00) competiţiei vor fi dezvăluite de către organizatori câte 6 dintre cele 12 teme.

Data fixată pentru FOTOMARATON este sâmbătă, 09 octombrie 2010, la Iaşi.Timp de 12 ore, de la ora 09.00 până la ora 21.00, participanţii vor realiza 12 fotografii aferente celor 12 teme stabilite de către organizatori.

Înscrierile se vor face direct la Centrul Cultural Francez din Iaşi sau on-line, pe site-ul www.fotomaraton.ccfiasi.ro, între 27 septembrie şi 7 octombrie 2010.

Plecarea în cursă va avea loc la „Punctul de control 1”: Centrul Cultural Francez din Iaşi, bdul Carol I nr. 26. Concurenţii vor primi la start primele 6 teme, apoi se vor deplasa la „Punctul de control 2” (Moldova Mall, etajul 5) la mijlocul competiţiei (între 13.00 şi 15.00) pentru a le primi pe celelalte 6, pentru a-şi viza legitimaţiile de concurs şi pentru a se „înviora” cu ceai, cafea sau băuturi răcoritoare.

Experienţe similare au loc în fiecare an în marile capitale europene (Copenhaga, Berlin, Stockholm) şi în unele oraşe (Bordeaux, Montpellier, Cardiff), mobilizând un important număr de participanţi.

În România, FOTOMARATONUL a luat naştere în 2005, la Iaşi, şi a adunat 250 de participanţi. Iniţiativa Centrului Cultural Francez din Iaşi a fost apreciată, şi FOTOMARATONUL s-a dovedit a fi un veritabil eveniment popular, care a fost reluat şi în anii următori. La fiecare dintre ediţiile următoare au participat peste 500 de participanţi de toate vârstele.

Originalitatea manifestării şi accentul pus pe comunicare la scară naţională a reunit un public divers şi entuziast. Programarea sa cu ocazia Sărbătorilor Iaşului a permis CCF să înscrie acest eveniment în seria celor mai importante evenimente culturale din Iaşi din această perioadă a anului.

Mai multe informatii pe fotomaraton.ccfiasi.ro

PS: Multumim Aura Manole pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează