Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTOMARATON la Iasi / 09 octombrie 2010

0

Fotomaratonul este o „cursă fotografică”, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală: timp de 12 ore, fiecare fotomaratonist va realiza 12 fotografii cu 12 teme diferite, stabilite de către organizatori. La începutul (ora 09.00) şi la mijlocul (ora 15.00) competiţiei vor fi dezvăluite de către organizatori câte 6 dintre cele 12 teme.

Data fixată pentru FOTOMARATON este sâmbătă, 09 octombrie 2010, la Iaşi.Timp de 12 ore, de la ora 09.00 până la ora 21.00, participanţii vor realiza 12 fotografii aferente celor 12 teme stabilite de către organizatori.

Înscrierile se vor face direct la Centrul Cultural Francez din Iaşi sau on-line, pe site-ul www.fotomaraton.ccfiasi.ro, între 27 septembrie şi 7 octombrie 2010.

Plecarea în cursă va avea loc la „Punctul de control 1”: Centrul Cultural Francez din Iaşi, bdul Carol I nr. 26. Concurenţii vor primi la start primele 6 teme, apoi se vor deplasa la „Punctul de control 2” (Moldova Mall, etajul 5) la mijlocul competiţiei (între 13.00 şi 15.00) pentru a le primi pe celelalte 6, pentru a-şi viza legitimaţiile de concurs şi pentru a se „înviora” cu ceai, cafea sau băuturi răcoritoare.

Experienţe similare au loc în fiecare an în marile capitale europene (Copenhaga, Berlin, Stockholm) şi în unele oraşe (Bordeaux, Montpellier, Cardiff), mobilizând un important număr de participanţi.

În România, FOTOMARATONUL a luat naştere în 2005, la Iaşi, şi a adunat 250 de participanţi. Iniţiativa Centrului Cultural Francez din Iaşi a fost apreciată, şi FOTOMARATONUL s-a dovedit a fi un veritabil eveniment popular, care a fost reluat şi în anii următori. La fiecare dintre ediţiile următoare au participat peste 500 de participanţi de toate vârstele.

Originalitatea manifestării şi accentul pus pe comunicare la scară naţională a reunit un public divers şi entuziast. Programarea sa cu ocazia Sărbătorilor Iaşului a permis CCF să înscrie acest eveniment în seria celor mai importante evenimente culturale din Iaşi din această perioadă a anului.

Mai multe informatii pe fotomaraton.ccfiasi.ro

PS: Multumim Aura Manole pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.