Filmul de Piatra la Piatra Neamt! 6 – 9 ianuarie 2011

0

Azi, 6 ianuarie 2011, la Piatra Neamţ, începe o nouă ediţie a festivalului de film de scurt-metraj Filmul de Piatră! Am aflat de pe liberinmiscare.ro că acest festival de film se desfăşoară între 6 si 9 ianuarie 2011.

Programul principal Filmul de Piatra îl constituie competiţia de scurt-metraj, adresată exclusiv filmelor realizate de autori din România şi Republica Moldova. Un număr record de filme, 209, s-au înscris în preselectie, totalizând aproape 16 ore de scurt-metraje. În selectia finala sunt 9 filme de animatie, 8 documentare, 12 experimentale, 14 de fictiune si 12 videoclipuri.

Pe lânga filmele din competitie, publicului i s-au pregatit întâlniri cu programe de la festivaluri partenere din tara si strainatate: Animest, TIFF, Next, ShortsUp, Filminute, o selectie de scurt-metraje nominalizate sau câstigatoare la Oscar, si mai multe proiectii speciale, printre care lung-metrajul Nunta în Basarabia si cel mai iubit film românesc pentru copii, Veronica, în regia Elisabetei Bostan.

Proiectiile au loc la Teatrul Tineretului, iar intrarea este libera.
Intra pe liberinmiscare.ro ca sa vezi cine este invitatul special al evenimentului. Noi putem să-ţi spunem că este o persoană la … mare înălţime!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează