Film despre consumul de droguri / Iasi, 11 ianuarie 2012

0

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi va invita, miercuri, 11 ianuarie 2012, sa vedeti filmul “Christiane F.”, in regia lui Uli Edel, cu Natja Brunckhorst si Thomas Haustein în rolurile principale. Proiectia va avea loc de la ora 17.00, la Cafeneaua Phoenix, din Piata Unirii.

După difuzarea peliculei, va urma o discutie pe marginea consumului de droguri în Germania şi România.

Filmul “Christiane F.” este o producţie germană a anului 1981. Această dramă semi-biografică zugrăveşte lumea persoanelor consumatoare din Berlinul anilor ’70 folosindu-se de înregistrări pe casetă audio realizate de Christiane F. In acest cadru, va avea loc şi premierea tinerilor participanţi la dezbaterea „Cum putem privi tentaţiile din viaţa noastră” desfasurata pe 24 noiembrie 2011, in cadrul campaniei „60 minute pentru tine”.

Intrarea la eveniment este libera, potrivit unui comunicat al Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi, www.antidrogiasi.ro

am aflat de stire via regionaljournalism.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează