Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Festivalul „Șotron. Târg de carți, jocuri si distracții

0

Studenții se implică în organizarea evenimentului „Șotron. Târg de cărți, jocuri si distracții”

Stundenții de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, specializarea Comunicare și relații publice, vor dezvolta o serie de activități pentru copii în cadrul festivalului „Șotron. Târg de cărți, jocuri și distracții”. Evenimentul se va desfășura în perioada 2-4 iunie, în grădina Casei Pogor, începând cu ora 12:00.

18741479_1530208203687848_1723892173_n

Studenții au pregătit pentru participanții la festival o serie de activități educative cu scopul de a determina copiii să socializeze și să se distreze într-un spațiu cultural. Activitățile interactive constau în: „Activity cu mima”(orele 12:00-14:00), „Ateliere de pictură- pe lemn, sticlă și hărtie”(orele14:00-16:00), Joc interactiv-„Telefonul fără fir”(16:30-18:00) și „Origami și baloane”(18:00-19:30).

Eveniment organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași, Şotron. Târg de cărţi, jocuri şi distracţii este un adevărat tur de forță al activităților cultural-educative dedicate publicului tânăr și foarte tânăr, desfășurate într-o atmosferă relaxată și plină de surprize, într-un spațiu central, ușor accesibil. „Șotron. Târg de cărți, jocuri și distracții” este un eveniment care se adresează copiilor și adolescenților, dar și părinților și celor interesați de activități educative-interactive.

Programul complet al evenimentului va fi postat pe site-ul www.sotron.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.