Festivalul International de Film de la Iasi / IIFF 6 – 10 octombrie 2010

0

Cinefilii din Iasi se pregatesc de film! Festivalul International de Film de la Iasi editia 2010 este organizat in perioada 6 – 10 octombrie 2010 de catre Asociatia Romana de Film Independent.

IIFF are ca obiectiv principal promovarea artei cinematografice, prin atentia acordata filmelor de autor si a celor independente care sa reflecte atat originalitatea si libertatea de exprimare, cat si a diverselor forme de limbaj cinematografic.

Proiectiile filmelor se vor desfasura atat in cinematografe cat si in locatii neconventionale.

IIFF 2010 este deschis „tuturor genurilor – de la horror la arthouse, de la pelicule de studio la cele „indie”, de la documentar la animaţie sau scurtmetraj – şi reflectă entuziasmul cinefil al realizatorilor”, aşa cum susţin organizatorii (principalul organizator este Asociaţia Română de Film Independent) in articolul publicat de jurnalul.ro

În competiţia oficială – lungmetraj ficţiune, scurtmetraj ficţiune, documentar şi film de animaţie – au fost selecţionate producţii reprezentative ale celor „mai recente curente” din cinematografia internaţională.

Mai multe informatii despre festival precum si programul acestuia pe site-ul oficial iasifilmfest.ro
PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează