Festivalul International de Film de la Iasi / IIFF 6 – 10 octombrie 2010

0

Cinefilii din Iasi se pregatesc de film! Festivalul International de Film de la Iasi editia 2010 este organizat in perioada 6 – 10 octombrie 2010 de catre Asociatia Romana de Film Independent.

IIFF are ca obiectiv principal promovarea artei cinematografice, prin atentia acordata filmelor de autor si a celor independente care sa reflecte atat originalitatea si libertatea de exprimare, cat si a diverselor forme de limbaj cinematografic.

Proiectiile filmelor se vor desfasura atat in cinematografe cat si in locatii neconventionale.

IIFF 2010 este deschis „tuturor genurilor – de la horror la arthouse, de la pelicule de studio la cele „indie”, de la documentar la animaţie sau scurtmetraj – şi reflectă entuziasmul cinefil al realizatorilor”, aşa cum susţin organizatorii (principalul organizator este Asociaţia Română de Film Independent) in articolul publicat de jurnalul.ro

În competiţia oficială – lungmetraj ficţiune, scurtmetraj ficţiune, documentar şi film de animaţie – au fost selecţionate producţii reprezentative ale celor „mai recente curente” din cinematografia internaţională.

Mai multe informatii despre festival precum si programul acestuia pe site-ul oficial iasifilmfest.ro
PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează