Festivalul „Focul Viu” este verde la Focsani!

0
Fiecare pas conteaza!! Asa ne-am gandit noi, membrii Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila „Focul Viu”.
Intr-un fel sau altul trebuie sa luam atitudine… asa ca anul asta suntem implicati in proiectul Let’s Do It! in Vrancea.
Asociatia pentru Dezvoltare Durabila „Focul Viu” din Focsani organizeaza anul acesta o editie filantropica a festivalului cu acelasi nume, Festivalul „Focul Viu”, la Teatrul „Mr.Gh.Pastia”, vineri 16 septembrie 2011, ora 18, in Focsani.
O seara plina de surprize !

Aceasta editie este organizata cu scopul de a promova şi susţine ampla campanie de ecologizare „Let’s do it Romania“.

Invitatul special al serii, o voce indragita a folkului romanesc cu o activitate discografica bogata, Mircea Vintila.

Surpriza acestei editii este exploratorul roman David Neacsu, alpinist de renume international cu un palmares impresionant.

Iulia Em & Titus Constantin (folk – rock – blues – jazz) iubitori de munte si de arta, ne vor delecta cu cantece fara pereche si ne vor sustine alaturi de ceilalti invitati in demersul nostru.
Pretul unui bilet este de 10 lei

Biletele le puteti procura inaintea spectacolului la teatru si de marti pana joi la sediul teatrului intre orele 17-19.


Va asteptam la Festivalul „Focul Viu”, vineri 16 septembrie 2011, dar si la curatenie in toata tara intr-o singura zi, 24 septembrie 2011.
Fiecare pas conteaza!! Fa si tu primul pas pe 24 septembrie, o zi mai curata!!
Let’s Do It!!

Sustinatori
Asociatia Pro Democratia Club Focsani, Auto Sima Beyer Focsani, UMO Sisteme de Securitate, ECO-X, Colegiul National ” AL.I.Cuza”Focsani

Eveniment in cadrul proiectului „Fondurile din comunitate – parte a culturii organizationale” finantat de Fundatia pentru Parteneriat si Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează