Festival Internaţional de Muzică la Brăila

0
„În perioada 22-24 mai vor susţine recitaluri Andra, Provincialii, Paula Seling, Mihai Trăistariu, Nico şi Marcel Pavel * preţul biletului este de 20 de lei, pe seară * marele cântăreţ Giani Morandi a promis că va face tot posibilul să ajungă, anul viitor, la Brăila”
„Se apropie cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”. Acesta va avea loc în perioada 22 – 24 mai, la Casa Tineretului. Brăilenii pot cumpăra bilete de la Centrul de Creaţie, din Piaţa Traian nr. 2. Preţul biletului este de 20 de lei, pe seară. Organizatorii evenimentului, Consiliul Judeţean Brăila şi Centrul de Creaţie, roagă publicul spectator să fie prezent în sală la ora 18.45, în caz contrar nu vor mai putea intra pentru că uşile se vor închide. Vineri, pe 22 mai, pentru brăileni vor cânta Andra şi Provincialii, dar şi câştigătoarea Trofeului „George Grigoriu”, din 2008, Alexandra Nistor. Sâmbătă, în recital, vor fi Paula Seling şi Mihai Trăistariu, iar duminică, în ultima zi, vor concerta Nico şi Marcel Pavel.” Continuarea pe Obiectiv Brăila.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează