Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival Internaţional de Muzică la Brăila

0
„În perioada 22-24 mai vor susţine recitaluri Andra, Provincialii, Paula Seling, Mihai Trăistariu, Nico şi Marcel Pavel * preţul biletului este de 20 de lei, pe seară * marele cântăreţ Giani Morandi a promis că va face tot posibilul să ajungă, anul viitor, la Brăila”
„Se apropie cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”. Acesta va avea loc în perioada 22 – 24 mai, la Casa Tineretului. Brăilenii pot cumpăra bilete de la Centrul de Creaţie, din Piaţa Traian nr. 2. Preţul biletului este de 20 de lei, pe seară. Organizatorii evenimentului, Consiliul Judeţean Brăila şi Centrul de Creaţie, roagă publicul spectator să fie prezent în sală la ora 18.45, în caz contrar nu vor mai putea intra pentru că uşile se vor închide. Vineri, pe 22 mai, pentru brăileni vor cânta Andra şi Provincialii, dar şi câştigătoarea Trofeului „George Grigoriu”, din 2008, Alexandra Nistor. Sâmbătă, în recital, vor fi Paula Seling şi Mihai Trăistariu, iar duminică, în ultima zi, vor concerta Nico şi Marcel Pavel.” Continuarea pe Obiectiv Brăila.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.