„Fabricat in Iasi”, proiect cu impact pozitiv asupra economiei!

0

Proiectul „Fabricat în Iaşi” va fi relansat azi, 18 octombrie 2010 de Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) şi reprezentanţii prefecturii Iaşi. Autorităţile doresc ca prin acest program să creeze un cadru propice îmbunătăţirii situaţiei economice locale.

„Fabricat în Iaşi” va fi cel mai complex proiect local cu impact pozitiv asupra economiei pe termen lung. Misiunea proiectului este să informeze localnicii despre beneficiile consumului de produse sau servicii fabricate în Iaşi, precum şi să îi facă să conştientizeze importanţa acestora. Publicul ţintă al proiectului este constituit din locuitorii Iaşiului şi producători locali”, potrivit administratie.ro

Lansarea proiectului va fi urmată de Zilele ‘Fabricat în Iaşi’. Astfel, lunar se vor organiza evenimente de promovare indoor şi outdoor, online şi offline. Printre acţiunile specifice se numără şi Salonul ‘Fabricat în Iaşi’, o expoziţie a producătorilor ieşeni, Caravana ‘Fabricat în Iaşi’.

Principalele obiective ale proiectului „Fabricat in Iaşi” potrivit site-ului APEC sunt:

• Relansarea conceptului “Fabricat in Iaşi” pentru încurajarea consumului de produse fabricate in Judetul Iaşi cu scopul de a relansa economia locala.
• Organizarea de evenimente si actiuni cu impact asupra institutiilor locale, ONG-urilor si producatorilor.

Sursa: administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează