Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expunere la Muzeul de Istorie Paul Paltanea Galati: „BĂTĂLIA DE LA GRUNWALD” / miercuri, 15 iulie

0
Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi în parteneriat cu Asociaţia Multifuncţională Filantropică „Sf. Spiridon” Galaţi vă invită miercuri, 15 iulie 2015, ora 1000, la expunerea cu tema: BĂTĂLIA DE LA GRUNWALD.
image descriptionExpunerea îşi propune să aducă în atenţia publicului, după 605 ani, un eveniment de o importanţă deosebită pentru istoria Europei Evului Mediu: Bătălia de la Grunwald (15 iulie 1410).
Confruntarea militară, printre cele  mai mari din epocă, a avut drept combatanți Cavalerii Ordinului Teuton, pe de o parte, și  armatele polone, lituaniene şi aliaţii lor, pe de altă parte, printre care şi aproximativ 400 de ostaşi moldoveni, trimişi de domnitorul Alexandru cel Bun. (muzeograf Mariana Delia Pohrib)
Evenimentul se va desfăşura la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.