Expozitiei de fotografie la Galati „Picaturi de Dobrogea”

0

Sambata, 6 octombrie 2012, ora 18.00,la CCSG (Casa de Cultura Galati, hol, et.I)

Vernisajul expozitiei de fotografie:

“PICATURI DE DOBROGEA”

Autori: Iuliana Dediu si Liviu Dediu (Braila)

* Expozitia este deschisa in per.06 – 20 oct.2012, CCSG, hol, et.I.

* Expozitia cuprinde aproximativ 50 de fotografii cu peisaje si locuri speciale din comuna Greci, sate si case vechi, Cheile Dobrogei, oameni si stari.

De ce aceasta expozitie?

 “In Dobrogea, frumusetea trebuie cautata! Noi am gasit-o,si o prezentam in speranta ca va fi mereu pastrata!” declara Iuliana Dediu.

 “Pentru multi , Dobrogea este zona aia prin care treci cand mergi la mare,cu masina! Pentru mine, este locul unde am invatat ,timp de …28 de ani, la pas, sa iubesc natura,si sa o pastrez!”declara Liviu Dediu.

Intrarea libera!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează