Expozitiei de fotografie la Galati „Picaturi de Dobrogea”

0

Sambata, 6 octombrie 2012, ora 18.00,la CCSG (Casa de Cultura Galati, hol, et.I)

Vernisajul expozitiei de fotografie:

“PICATURI DE DOBROGEA”

Autori: Iuliana Dediu si Liviu Dediu (Braila)

* Expozitia este deschisa in per.06 – 20 oct.2012, CCSG, hol, et.I.

* Expozitia cuprinde aproximativ 50 de fotografii cu peisaje si locuri speciale din comuna Greci, sate si case vechi, Cheile Dobrogei, oameni si stari.

De ce aceasta expozitie?

 “In Dobrogea, frumusetea trebuie cautata! Noi am gasit-o,si o prezentam in speranta ca va fi mereu pastrata!” declara Iuliana Dediu.

 “Pentru multi , Dobrogea este zona aia prin care treci cand mergi la mare,cu masina! Pentru mine, este locul unde am invatat ,timp de …28 de ani, la pas, sa iubesc natura,si sa o pastrez!”declara Liviu Dediu.

Intrarea libera!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează