Expozitie inedita de fotografie la Galati

0

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI CENACLUL „ION  CHIRIC”

„Atelierele de lectura ale poetei Angela Baciu” va invita la expozitia inedita de fotografie:

„VIATA, CREDINTA SI  ISTORIE”

autor: MIHAELA CHIRVASUTA

Expozitia cuprinde fotografii  inedite din TORINO „imagini de basm, de neuitat, un loc mirific in care sufletul ramane acolo pentru totdeauna” – cum spune chiar autoarea.

In expozitie, alaturi de imagini publicul poate citi poeme haiku si ganduri inspirate din fotografii semnate de Angela Baciu si Antohe Chirvasuta.

Expozitia va fi deschisa publicului larg pe perioada vacantei de vara, incepand cu data de 16 mai 2011 la et.1, Casa de Cultura a Sindicatelor Galati.

Sponsor eveniment: „CHIROMAX”

(afis realizat de „Adquest Image”, foto afis: Mihaela Chirvasuta)

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează