Expozitie de fotografie „Primavara si versuri prin ochii nostri”

0

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI, ROMANIA, Departamentul Cultural Artistic organizeaza expozitii de fotografie cu tema:

„PRIMAVARA SI VERSURI PRIN OCHII NOSTRI”

Plecand de la aceasta tema puteti participa cu expozitii personale sau de grup.

Conditii de participare:

– expozitia se adreseaza  cls.V – XII din tara si strainatate – categoria „elevi”

– se trimit aprox.40 de fotografii de diferite dimensiuni – color, alb-negru, sepie

– fiecare fotografie sa fie insotita de o eticheta de prezentare

– autorul sau autorii fotografiilor sa isi prezinte un scurt c.v.

– o scurta prezentare a proiectului

– lucrarile se trimit pana la data de 20 aprilie 2011 la adresa:

Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, Str.Brailei, Nr.145, Galati. Persoana de contact: Angela Baciu (sau la secretariat)

Pot participa si fotografi amatori sau profesionisti la sectiunea „adulti”.Fotografiile vor face parte din expozitii ce vor fi deschise pe o perioada de o luna la C.C.Sind.Gl.

Foto afis: Simona Andrei; afis realizat de „Adquest image”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează