Expozitie de fotografie la Galati: Jurnal de calatorie in Barcelona

0

CASA DE CULTURA SINDICATELOR GALATI, Departamentul Cultural Artistic

 
organizeaza duminica 5 februarie, ora 18.00,
o romantica expozitie de fotografie intitulata:
 
–         JURNAL DE CALATORIE IN BARCELONA  –
                     (sau stil baroque in imagini, forme si cuvinte  la… CCSG)
                  
                            semnata  PAULA MIHAILOPOL
 
Locatia: CCSG, et.I
Perioada: 05 – 25 februarie 2012
 
* Expozitia cuprinde 36 de  fotografii  ce alcatuiesc un album de“ calatorie si jurnal in Barcelona ”dupa cum afirma chiar autoarea.
 
Coordonator expozitie prof. D-nul Nicolae SBURLAN
 
                                                          ***
Paula Mihailopol a absolvit Facultatea de Stiinte Economice, master in “Sisteme integrate” si a absolvit Universitatea Tehnica “Lucian Blaga” din Sibiu .
A fost mereu indrumata spre arta fotografica si sustinuta de fotograful galatean Ilie Stan. 
A  invatat extrem de multe lucruri noi si interesante de la actualul profesor fotograful Nicolae Sburlan, “un om deosebit care m-a ajutat sa fac diferenta intre “poza” si “fotografie”. Amandorura le multumesc” afirma Paola Mihailopol.
“Multumesc si Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, intregii echipe si, in special, D-nei Angela Baciu, scriitor si consilier, care mi-a fost alaturi, m-a inteles si avem o extraordinara colaborare.
Expozitia i-o dedic fiicei mele si tuturor celor dragi…
Artistul pe care il admir? Oooo, Arnold Newman” Paola Mihailopol)
 
                                                            ***
* Eveniment realizat in colaborare cu
               – D-nul Ilie STAN – fotograf,
               – firma “Pasiflora”-  D-na Camelia STAICU
                                    & “atelierele de creatie ale poetei angela baciu”
 
·                          Va asteptam cu drag sa intram in lumea imaginilor, dar si pentru a ne bucura intre prieteni intr-o seara de iarna magica, create special pentru voi..in stil baroc;
·                           va veti bucura de muzica veche, baroca, lumanari…si un strop de sampanie!
 

Invitati: un grup de elevi artisti de la Liceul de Arta „D.Cuclin” cu un program special!!!

 

 

Dir.CCSG: ec.Ovidiu Ioan MANOLE

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează