Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitia „Vis de Iarnă” la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Galaţi

0

Vis de Iarnă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi

  

Joi, 13 decembrie 2012, cu începere de la ora 12.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vernisarea celei de a opta ediţii a expoziţiei temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă publicului din Galaţi bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă. Instituţia muzeală va fi plină de ornamente, ghirlande, globuri, beteală, precum şi alte accesorii specifice Crăciunului.

20 de societăţi de profil, meşteri artizani şi populari, vor expune la acestă ediţie a expoziţiei „Vis de Iarnă ”. La vernisaj, corul Teatrului Muzical „Nae Leonard” Galaţi va oferi publicului un recital muzical  inspirat din magia sărbătorilor de iarnă.

   „Ca în fiecare an, vernisăm expoziţia „Vis de iarnă”, manifestare care poartă în ea magia sărbătorilor de iarnă. Este cadoul pe care îl facem la final de an tuturor gălăţenilor şi nu numai,” a declarat Camelia Moroianu, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Ca şi în ceilalţi ani, Secţia Grădina Botanică este responsabilă de organizarea acestei expoziţii. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun care va fi instalat la intrarea în muzeu şi, bineînţeles, va fi împodobit ca pentru sărbători. „Îi aşteptăm la „Vis de Iarnă” pe toţi gălăţenii. Va fi o atmosferă frumoasă şi plăcută. Este şi o ocazie pentru cei care doresc să facă un cadou de Crăciun pentru că produsele expuse aici vor fi cu vânzare.  Le spunem de pe acum celor mici să vin la muzeu pentru că se vor întâlni chiar cu Moş Crăciun ! ” a adăugat inginerul Paul Lupoae, coordonatorul secţiei Grădina Botanică.

Cu siguranţă, vizitatorii care vor fi prezenţi la verinsajul expoziţiei „Vis de Iarnă” în data de 13 decembrie, ora 12.00,la ComplexulMuzealde Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, vor avea parte numai de surprize plăcute!

Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe 31 decembrie 2011, programul de vizitare fiind de miercuri până duminică, între orele 9 – 17

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.