Expozitia „Vis de Iarnă” la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Galaţi

0

Vis de Iarnă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi

  

Joi, 13 decembrie 2012, cu începere de la ora 12.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vernisarea celei de a opta ediţii a expoziţiei temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă publicului din Galaţi bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă. Instituţia muzeală va fi plină de ornamente, ghirlande, globuri, beteală, precum şi alte accesorii specifice Crăciunului.

20 de societăţi de profil, meşteri artizani şi populari, vor expune la acestă ediţie a expoziţiei „Vis de Iarnă ”. La vernisaj, corul Teatrului Muzical „Nae Leonard” Galaţi va oferi publicului un recital muzical  inspirat din magia sărbătorilor de iarnă.

   „Ca în fiecare an, vernisăm expoziţia „Vis de iarnă”, manifestare care poartă în ea magia sărbătorilor de iarnă. Este cadoul pe care îl facem la final de an tuturor gălăţenilor şi nu numai,” a declarat Camelia Moroianu, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Ca şi în ceilalţi ani, Secţia Grădina Botanică este responsabilă de organizarea acestei expoziţii. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun care va fi instalat la intrarea în muzeu şi, bineînţeles, va fi împodobit ca pentru sărbători. „Îi aşteptăm la „Vis de Iarnă” pe toţi gălăţenii. Va fi o atmosferă frumoasă şi plăcută. Este şi o ocazie pentru cei care doresc să facă un cadou de Crăciun pentru că produsele expuse aici vor fi cu vânzare.  Le spunem de pe acum celor mici să vin la muzeu pentru că se vor întâlni chiar cu Moş Crăciun ! ” a adăugat inginerul Paul Lupoae, coordonatorul secţiei Grădina Botanică.

Cu siguranţă, vizitatorii care vor fi prezenţi la verinsajul expoziţiei „Vis de Iarnă” în data de 13 decembrie, ora 12.00,la ComplexulMuzealde Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, vor avea parte numai de surprize plăcute!

Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe 31 decembrie 2011, programul de vizitare fiind de miercuri până duminică, între orele 9 – 17

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează