Expoziţia temporară „ALBINELE ŞI NOI” @Galaţi, 3 aprilie – 18 mai 2015

0

Începând cu data de 3 aprilie la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va putea fi vizitată expoziţia temporară „Albinele şi noi”, care este un prim modul expoziţional dintr-un proiect mai amplu ce se va desăşura pe durata a cinci ani.

„Albinele, cu viaţa şi activitatea lor socială minunat organizate, reprezintă permanent o lecţie vie de educare şi îndemn la hărnicie, un exemplu de dăruire în folosul societăţii. Vizitatorii pot afla câteva aspecte legate de viaţa şi activitatea albinelor prin intermediul informaţiilor riguros selectate, a materialelor tridimensionale, a desenelor grafice, a unui stup educativ alcătuit din trei rame cu faguri şi albine naturalizate şi a câtorva mostre de produse apicole”, a declarat muzeografa Olga Mormocea, coordonatoarea expoziţiei.

De asemenea, pe lângă partea educativă a expoziţiei, se doreşte transmiterea către vizitatori a unui mesaj important despre rolul binefăcător al consumului de produse apicole pentru alimentaţia şi sănătatea oamenilor.

Expoziţia „Albinele şi noi” va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe data de 18 mai 2015.

afis albine A3 2015

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.