Expoziția „Patrimoniul din Roșia Montană, în imagini” ajunge la IASI

0

Roșia Montană reprezintă cea mai veche localitate minieră din România, aceasta fiind atestată documentar în 131. Cu prilejul împlinirii a 1882 de ani de existență a Roșiei Montane și pentru a face cunoscute riscurile la care este supusa întreaga zonă de către proiectul minier propus de compania Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), au fost organizate simultan, pe data de 6 februarie, mai multe evenimente în peste 30 de orașe din țară și din străinătate.

La Iași, organizatorii au hotărât să continue activitățile dedicate prezentării importanței conservării și punerii în valoare a patrimoniului natural și cultural de la Roșia Montană, motiv pentru care Asociația Mai Bine vă invită să vizitați, în perioada 11 februarie – 9 martie 2013, expoziția fotografică „Patrimoniul din Roșia Montană, în imagini”, care se va desfășura la Institutul Francez Iași. Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 11 februarie, ora 18.  De la ora 18.30 vom viziona filmul “Patrimoniul Roșiei Montane în UNESCO” (lb. română, 24 min.) în sala “B. Fondane” a institutului.

Intrarea este liberă.

afis expo zrm 1 web

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.