Expoziția „Patrimoniul din Roșia Montană, în imagini” ajunge la IASI

0

Roșia Montană reprezintă cea mai veche localitate minieră din România, aceasta fiind atestată documentar în 131. Cu prilejul împlinirii a 1882 de ani de existență a Roșiei Montane și pentru a face cunoscute riscurile la care este supusa întreaga zonă de către proiectul minier propus de compania Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), au fost organizate simultan, pe data de 6 februarie, mai multe evenimente în peste 30 de orașe din țară și din străinătate.

La Iași, organizatorii au hotărât să continue activitățile dedicate prezentării importanței conservării și punerii în valoare a patrimoniului natural și cultural de la Roșia Montană, motiv pentru care Asociația Mai Bine vă invită să vizitați, în perioada 11 februarie – 9 martie 2013, expoziția fotografică „Patrimoniul din Roșia Montană, în imagini”, care se va desfășura la Institutul Francez Iași. Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 11 februarie, ora 18.  De la ora 18.30 vom viziona filmul “Patrimoniul Roșiei Montane în UNESCO” (lb. română, 24 min.) în sala “B. Fondane” a institutului.

Intrarea este liberă.

afis expo zrm 1 web

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează