Expozitia foto „Calatorii tridimensionale pe suport bidimensional”

0

Deschiderea: vineri 26.11.2010, ora 15.30, et.1, C.C.Sind.Galati.
Coordonator proiect: Angela Baciu – scriitor, consilier cultural

Expozitia REPREZINTA “experimentarea a tot ce e nou pentru mine: locuri, oameni , concepte, emotii … se transforma in instantanee care imi urmaresc pasii pana la un alt „nou”.

Bineinteles ca nu e pe de-a-ntregul nou dar conjunctura, lumina, personajele, atmosfera, pe scurt arhitectura teatrala a momentului influenteaza direct rezultatul fotografic transformandu-l intr-un perpetuu act surprins de pozitia noutatii.Sunt fotografii din calatorii in afara granitelor, portrete surprinse, caractere florale, personaje, linii de studiu conceptual, peisaje reprezentand momente „click” prin care imi este dezvaluita identitatea creativa.

Instalatia… copac pleaca de la premisa scenografica si vine in completarea ideei de calatorie fragmentata insa perfect inradacinata in spatiu ludic in care ma desfasor.” (Flavia Stamate)

Expozitia va cuprinde 53 de fotografii format A 4 si A3  si 73 de poze mini Polaroid standard intr-o instalatie copac.
Temele sunt variate: portrete, peisaj, concept, personaje;inspiratia e cea de zi cu zi: arhitectura teatrala a unicitatii fiecarui moment.
Autoarea (Flavia Stamate) este studenta la Universitatea de arte Bucuresti, sectia Scenografie.

*

Expozitia va fi deschisa pana la inceputul anului 2011.

Intrarea libera, va asteptam!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează