Expozitia foto „Calatorii tridimensionale pe suport bidimensional”

0

Deschiderea: vineri 26.11.2010, ora 15.30, et.1, C.C.Sind.Galati.
Coordonator proiect: Angela Baciu – scriitor, consilier cultural

Expozitia REPREZINTA “experimentarea a tot ce e nou pentru mine: locuri, oameni , concepte, emotii … se transforma in instantanee care imi urmaresc pasii pana la un alt „nou”.

Bineinteles ca nu e pe de-a-ntregul nou dar conjunctura, lumina, personajele, atmosfera, pe scurt arhitectura teatrala a momentului influenteaza direct rezultatul fotografic transformandu-l intr-un perpetuu act surprins de pozitia noutatii.Sunt fotografii din calatorii in afara granitelor, portrete surprinse, caractere florale, personaje, linii de studiu conceptual, peisaje reprezentand momente „click” prin care imi este dezvaluita identitatea creativa.

Instalatia… copac pleaca de la premisa scenografica si vine in completarea ideei de calatorie fragmentata insa perfect inradacinata in spatiu ludic in care ma desfasor.” (Flavia Stamate)

Expozitia va cuprinde 53 de fotografii format A 4 si A3  si 73 de poze mini Polaroid standard intr-o instalatie copac.
Temele sunt variate: portrete, peisaj, concept, personaje;inspiratia e cea de zi cu zi: arhitectura teatrala a unicitatii fiecarui moment.
Autoarea (Flavia Stamate) este studenta la Universitatea de arte Bucuresti, sectia Scenografie.

*

Expozitia va fi deschisa pana la inceputul anului 2011.

Intrarea libera, va asteptam!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează