Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţia de fotografie AERO GALAŢI

0

Expoziţia de fotografie AERO GALAŢI
8 aprilie 2016, ora 11.00, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Vineri, 8 aprilie 2016, de la ora 11.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „AERO GALAŢI”, organizată de instituţia gazdă şi Asociaţia „Galaţi, oraşul meu”.

aero 2

În cadrul expoziţiei vor fi expuse 60 de fotografii realizate din perspectivă aeriană, care aparţin fotografilor George Nica şi Marian Cepeha. Cu ajutorul unor drone, cei doi pasionaţi de fotografie au surprins imagini inedite ale Galaţiului începând cu toamna anului 2015 până în primăvara lui 2016, vizitatorii având ocazia de a vizualiza o hartă fotografică a oraşului nostru, atât din persectiva zilei cât şi a nopţii.

aero galati

Expoziţia „AERO GALAŢI”, va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe 22 mai 2016.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.