Expoziţia de fotografie AERO GALAŢI

0

Expoziţia de fotografie AERO GALAŢI 2

29 iunie 2017, ora 11.00, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Joi, 29 iunie 2017, de la ora 11.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „AERO GALAŢI 2”, organizată de instituţia muzeală gălăţeană  în colaborare cu Asociaţia „Galaţi, oraşul meu”.

Aero Galati 2

Manifestarea se constituie într-o prezentare inedită a Dunării, de ziua ei, alături de oraşul Galaţi, prin intermediul celor 60 de fotografii, realizate din perspectivă aeriană, care vor fi expuse în faţa publicului gălăţean.  Autorii fotografiilor, George Nica şi Marian Cepeha, au reuşit să schiţeze o hartă aeriană a oraşului nostru şi a Dunării, prin instantanee de zi şi de noapte, realizate în perioada 2016-2017, în toate cele patru anotimpuri.

Expoziţia „AERO GALAŢI 2”, va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe 3 septembrie 2017.

 

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Telefon: 0236-411898, e-mail: contact@cmsngl.ro

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.