Expoziţia de carte-obiect WEST MEETS EAST la Focșani

0

 

Proiectul WEST MEETS EAST-A Cultural Book Exchange punctează prin expoziţiile de carte-obiect organizate în America şi România pe parcursul câtorva ani (2009-2012), dorinţa de comunicare a artiştilor de pretutindeni, demonstrând că în realitate nu există graniţe.

Expoziţia de carte-obiect WEST MEETS EAST  va fi organizata intre 23 ianuarie si 23 februarie 2012 la Focşani.

Artistii care cred în miracolul acestui tip de comunicare, participând şi la această etapă a proiectului sunt: Cristina Bolborea, Adela Bonat, Daniela Frumuşeanu, Şerbana Dragoescu, Suzana Fântânariu, Andra Georgescu, Miruna Haşegan, Anca Higiu, Joanne R. Luongo, Ecaterina Marghidan, Ruxandra Ştefana Munteanu, Lisandru Neamţu, Liviu Nedelcu, Letiţia Oprişan, Aniela Ovadiuc, Ileana Ploscaru Panait, Ana Maria Rugescu, Sabina Stan.


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează